Obrovská dráma. Mimel sa zachránil 11 sekúnd pred koncom a v Lige majstrov postupuje

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Obrovská dráma. Mimel sa zachránil 11 sekúnd pred koncom a v Lige majstrov postupuje
Lučenec postupuje do hlavného kola Ligy majstrov.
Lučenec postupuje do hlavného kola Ligy majstrov.MIMEL Lučenec
Futsalisti Mimelu Lučenec vyhrali skupinu E v rámci predkola Ligy majstrov a postúpili do hlavnej fázy, ktorá sa koncom októbra odohrá v talianskom meste Eboli pri Neapole.

Lučenec organizoval miniturnaj na domácej palubovke. Na úvod sa síce trochu trápil s andorrským majstrom FC Encamp, ale splnil pozíciu favorita a vyhral 3:1. Následne nedal šancu škótskemu celku PYF Saltiers. Vďaka výsledku 7:1 sa postaral o najviac gólov v jednom stretnutí a najvyššiu výhru v rámci Ligy majstrov.

Tieto dva celky porazil aj FC Cosmos Tallin, takže posledný duel bol priamym súbojom o postup. Mimel začal lepšie, viedol 1:0. Postupne o náskok prišiel, prehrával 2:3 aj 3:4. Vyrovnanie na 4:4 zariadil jedenásť sekúnd pred koncom macedónsky legionár Igor Leovski a poslal svoj tím ďalej.

Kapitán tímu Attila Fehervári strelil jeden gól a s celkovo ôsmimi je na čele tímovej tabuľky strelcov v rámci LM. Na druhom mieste vyrovnal šesťgólového Róberta Greška spomínaný Igor Leovski. 

Súpermi Lučenca v Hlavnom kole (Main round) bude domáci tím Feldi Eboli, bieloruský celok Stalitsa Minsk a grécky Doukas. Do Elite round postúpi iba víťaz. Medzi 16 najlepšími tímami slovenský majster ešte nikdy nehral.

Zápasy Lučenca v predkole LM:

FC Encamp - Mimel Lučenec 1:3

Mimel Lučenec - PYF Saltiers 7:1

Mimel Lučenec - Cosmos Tallin 4:4