Goffin prvýkrát od Wimbledonu vyhral na okruhu ATP,  Hrunčákovej koniec v Číne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Goffin prvýkrát od Wimbledonu vyhral na okruhu ATP, Hrunčákovej koniec v Číne
Aktualizované
David Goffin oslavoval doma v Antverpách.
David Goffin oslavoval doma v Antverpách.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 17. októbra?

16:21 - Frances Tiafoe vypadol aj z druhého turnaja v rámci ázijskej časti sezóny už na prvej prekážke, pričom sumárne prehral päť z posledných šiestich zápasov. Nasadený minuloročný finalista podľahol v Tokiu Aslanovi Karacevovi 3:6, 6:7.

14:16 - Casper Ruud sa tento rok na tvrdom povrchu naďalej trápi, ale stále bojuje o účasť na Turnaji majstrov a cenné body v Tokiu. Vlaňajší účastník osemfinálového podujatia sezóny zdolal v úvodnom kole japonskú divokú kartu Josukeho Watanukiho 7:6, 6:3 a o štvrťfinále si zahrá s Marcosom Gironom.

Zostrih súboja Ruud - Watanaki.
Flashscore

13:26 - Alex Molčan zvládol dohrávaný zápas prvého kola na challengeri v talianskom Olbiu. Slovákovi stačilo vyhrať iba úvodný set v tajbrejku, keďže Bulhar Dimitar Kuzmanov duel následne skrečoval. O postup do štvrťfinále sa rodák z Prešova pobije s Rumunom Mariusom Copilom.

12:43 - Dlhé trvanie nemalo ani pôsobenie ďalšej Slovenky, tentokrát na turnaji WTA 250 v tuniskom Monastire. Kristína Kučová nestačila na šiestu nasadenú Luciu Bronzettiovú z Talianska po výsledku 1:6, 1:6, duel trval 52 minút. Kučová sa v rebríčku aktuálne nachádza na 507. mieste, posledný súťažný súboj hrala predtým v júli.

Zostrih súboja Kučová - Bronzettiová.
Flashscore

12:24 - Slovenka Viktória Hrunčáková neuspela v 1. kole dvojhry na turnaji WTA v čínskom Nan-čchangu. Hrunčáková podľahla Bieloruske Alexandre Sasnovičovej v dvoch setoch 1:6 a 3:6, keď v stretnutí stratila päťkrát svoj servis.

12:01 - Leylah Fernandezová pokračuje v Nan-čchangu vo víťaznom ťažení. Bývalá svetová trinástka, ktorá v nedeľu triumfovala v Hongkongu, si poradila s domácou divokou kartou Kuo Chan-jü 6:1, 6:3 a o ďalšie štvrťfinále bude usilovať proti domácej kvalifikantke Jou Siao-ti.

11:13 - Podujatie WTA 250 v Nan-čchangu prišlo v utorok už o dve najvyššie nasadené hráčky. Po Beatriz Haddadovej Maiovej nezvládla svoj úvodný zápas ani turnajová dvojka Magda Linetteová. Poľka v rozhodujúcom dejstve odvrátila štyri mečbaly, z toho tri v rade, ale zápas neotočila a napokon prehrala s Valériou Savinychovou, 146. tenistkou v rebríčku, 5:7, 6:3, 6:7.

10:21 - Beatriz Haddadovej Maiovej sa v ázijskej časti sezóny vôbec nedarí. Na troch turnajoch vyhrala dokopy len jeden zápas a v Nan-čchangu vypadla už v prvom kole. Nasadená jednotka podľahla Nao Hibinovej 6:7, 3:6. Víťazka tohtoročného Livesport Prague Open sa vo štvrťfinále stretne s Kimberly Birrellovou.

Zostrih súboja Haddadová Maiová - Hibinová.
Flashscore

08:55 - Taylor Fritz zažíva po roku opäť jesenný boj o účasť na Turnaji majstrov, kde vlani debutoval ako náhradník. Momentálne mu patrí pozícia prvej alternatívy a ak sa tento týždeň dostane do finále v Tokiu, môže sa posunúť na postupové pozície. Najvyššie nasadený Američan odštartoval obhajobu titulu víťazstvom 6:4, 6:3 nad svetovou osemnástkou Cameronom Norriem, s ktorým hral už 13. vzájomný duel.

Zostrih súboja Fritz - Norrie.
Flashscore

08:16 - Alexej Popyrin zdolal v Tokiu svetovú pätnástku Karena Chačanova 6:4, 6:2 a po dvoch mesiacoch a sérii štyroch prehier sa teší z víťazstva. Podarilo sa mu to na turnaji, kde v hlavnej súťaži predtým nezískal ani set, a proti súperovi, s ktorým prehral oba predchádzajúce zápasy. V druhom kole sa Austrálčan stretne s Čiľanom Cristianom Garínom (h2h 0:0).

07:23 - Alex de Minaur porazil v 1. kole turnaja ATP 500 v Tokiu Brita Jacka Drapera 4:6, 7:6, 7:6 po trojhodinovej bitke, hoci v druhom sete prehrával 0:2 a v treťom podával jeho súper na víťazstvo.

Zostrih súboja de Minaur - Draper.
Flashscore

07:00 - Alex Molčan bude dopoludnia dohrávať súboj prvého kola talianskeho challengru v Olbiu proti Bulharovi Dimitarovi Kuzmanovovi. Stretnutie bolo v pondelok prerušené pre dážď za stavu 3:3. 

06:56 - David Goffin opäť okúsil najlepší pocit v športe - víťazstvo. Tridsaťdvaročný Belgičan vyhral na okruhu ATP prvýkrát od tohtoročného Wimbledonu. Od štvrťfinálového sklamania v All England Clube, kde 180 centimetrov vysoký hráč nestačil na Brita Camerona Norrieho, sa Goffinovi darilo len na challengeroch. V pondelok sa však Belgičan dočkal, symbolicky pred domácim publikom, keď na turnaji ATP 250 v Antverpách prevalcoval Francúza Quentina Halysa.

01:00 - Jozef Kovalík postúpil do druhého kola na challengerovom turnaji v argentínskom Santa Fe, keď porazil Taliana Franca Agamenoneho za 102 minút 6:3, 6:4. Aktuálne 232. hráč sveta bude ďalej čeliť buď nasadenej jednotke podujatia domácemu Federicovi Coriovi, alebo kvalifikantovi z Kolumbie Nicolásovi Mejíovi.