Schmiedlová skončila v Tunisku, Hurkacz v Šanghaji vo finále nastrieľal 20 es

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Schmiedlová skončila v Tunisku, Hurkacz v Šanghaji vo finále nastrieľal 20 es
Aktualizované
Hubert Hurkacz si vo finále Masters pripísal 20 es.
Hubert Hurkacz si vo finále Masters pripísal 20 es.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 16. októbra?

20:40 - Boris Becker by sa po siedmich rokoch a ôsmich mesiacoch pobytu vo väzení mohol vrátiť k tenisu ako pomocný tréner Holgera Runeho z Dánska. Šiesty hráč svetového rebríčka zverejnil na Instagrame fotografiu z tréningu, na ktorom je súčasťou trénerského tímu aj šesťnásobný grandslamový víťaz.

19:35 - Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová neuspela v 1. kole dvojhry na turnaji WTA v tuniskom Monastire. S Argentínčankou Nadiou Podoroskou prehrala ako piata nasadená po trojsetovom boji 6:3, 4:6, 5:7.

Zostrih zápasu Schmiedlová - Podoroska
Flashscore

18:08 - Zápas Alexa Molčana na challengeri v talianskom Olbiu bol prerušený po 39 minútach pre dážď a vyzerá to tak, že sa bude pokračovať až v utorok. Najlepší slovenský singlista viedol na harde vyrovnaný súboj s Bulharom Dimitarom Kuzmanovom, duel bol prerušený za stavu 3:3.

12:45 - Slovenka Tereza Mihalíková spoločne s domácou Číňankou Sü I-fan postúpili do štvrťfinále štvorhry na turnaji WTA v Nan-čchangu. V úvodnom kole zdolali čínsku dvojicu Wu-šuang Čeng, Šuo Feng 7:5, 6:4. V ďalšom kole sa stretnú s víťazkami duelu medzi japonsko-gruzínskym duom Nao Hibinová, Oksana Kalašnikovová a rusko-bieloruským tandemom Kamilla Rachimovová, Alexandra Sasnovičová.

11:01 - Félix Auger-Aliassime má ďalšiu šancu prelomiť trápenie počas posledných mesiacov na "päťstovkách" v Tokiu. Bývalý šiesty hráč sveta sa v úvodnom kole dostal cez Aleksandara Vukiča 7:6, 6:7, 6:2 a pripísal si len tretí triumf od začiatku apríla. O prvú víťaznú sériu od marca sa bude snažiť proti Sebastianovi Ofnerovi.

Zostrih súboja Auger-Aliassime - Vukič.
Flashscore

07:49 - Nemec Alexander Zverev sa po skvelom štarte do obnovenej série turnajov v Ázii trápi, svoj štart na Turnaji majstrov zatiaľ nepotvrdil. Svetová deviatka pri svojom debute na turnaji ATP 500 v Tokiu nestačila na Austrálčana Jordana Thompsona, ktorému v úvodnom kole podľahla 3:6, 4:6. Po predchádzajúcej sérii siedmich víťazstiev teraz prehrala tri zápasy a šesť setov v rade.

Zostrih súboja Zverev - Thompson.
Flashscore

06:42 - Hubert Hurkacz je prvý hráč od roku 2010, ktorý vo finále turnaja ATP Masters 1000 (Šanghaj) nastrieľal 20 es. Pred 13 rokmi sa to podarilo Ivanovi Ljubičičovi, ktorý vo finále v Indian Wells získal 21 bodov z podania.