Gólový Regenda v dueli Slovákov, Mešár sa presadil po efektnom nájazde

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Gólový Regenda v dueli Slovákov, Mešár sa presadil po efektnom nájazde

Mešár si drží bilanciu bodu na zápas.
Mešár si drží bilanciu bodu na zápas.Kitchener Rangers
V rámci AHL smerovali do štatistík tri kanadské body a dve slovenské víťazstvá - tešili sa Kňažko (20) a Regenda (23). Kanadská OHL priniesla efektné trestné strieľanie Filipa Mešára, ktorého Rangers hostili lídra západu.

AHL:

Cleveland Monsters - Rochester Americans 2:1

Severná divízia si prichystala už štvrté pokračovanie súboja Monsters a Americans. Tri doterajšie strety potvrdili vyrovnanosť síl oboch celkov - dvakrát muselo rozhodnúť predĺženie a posledný zápas skončil rozdielom jediného gólu. Tesné to bolo aj tentoraz. Pri otváracom zásahu si sedemnástu sezónnu asistenciu pripísal slovenský obranca Samuel Kňažko. Pre Cleveland to bol tretí víťazný zápis v rade.

San Diego Gulls - Tucson Roadrunners 5:1

V San Diegu proti sebe nastúpili Pavol Regenda a Miloš Kelemen. Z individuálneho aj tímového hľadiska mal viac dôvodov na radosť prvý menovaný, ktorý pečatil úspech svojho tímu presným zásahom. Bývalý hráč Zvolena si z duelu odniesol jednu asistenciu. Gulls ostávajú na chvoste Pacifickej divízie, v ktorej hosťom patrí šieste miesto.

OHL:

Kitchener Rangers - London Knights 3:4 pp

Mužstvo Filipa Mešára hostilo na svojom ľade lídra Západnej konferencie OHL, ktorý pred týmto súbojom ťahal osemzápasovú šnúru neporaziteľnosti. Scenár zápasu ponúkol vyrovnaný boj, v ktorom sa slovenský útočník gólovo presadil v trestnom strieľaní. Pripísal si tak šestnásty presný zásah ročníka - po 35 dueloch má na konte totožný počet kanadských bodov.

Gól mladého Slováka napokon na skalp favorita nestačil. Rangers sa s týmo súperom stretli piaty raz v sezóne a zrodila sa ich štvrtá prehra. Mužstvo tak pokračuje v snahe o udržanie si miesta medzi najlepšou osmičkou západu.