Schmiedlová v Parme do štvrťfinále, dve zlé správy pre Halepovú

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Schmiedlová v Parme do štvrťfinále, dve zlé správy pre Halepovú

Schmiedlová postúpila medzi najlepších osem tenistiek.
Schmiedlová postúpila medzi najlepších osem tenistiek.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 15. mája?

22:45 - Alexander Zverev na tenisovom Masters 1000 v Ríme porazil bez straty podania 6:4, 6:3 Američana Taylora Fritza a po štvrtý raz v talianskej metropole postúpil medzi štvoricu najlepších. O prvé finále od minuloročného septembra si nemecký šampión z roku 2017 zahrá s čilským outsiderom Alejandrom Tabilom.

Zostrih zápasu.
Flashscore

20:50 - Danielle Collinsová na antuke v Ríme porazila 6:4, 6:3 bývalú svetovú jednotku Viktoriu Azarenkovú a bez straty setu postúpila do semifinále. V ňom tridsaťročná Američanka, ktorá po sezóne ukončí kariéru, vyzve ďalšiu Bielorusku Arynu Sabalenkovú. V ostatných dvadsiatich zápasoch sa stala jej jedinou premožiteľkou.

17:51 - Simona Halepová nezvládla druhý zápas po skrátenom dopingovom treste. Kým v marci v Miami prehrala v troch setoch s Paulou Badosovou, na podujatí 125k v Paríži podľahla McCartney Kesslerovej, keď skrečovala za stavu 7:5, 2:3. Bývalá svetová jednotka navyše nedostala divokú kartu na French Open, kde získala jeden zo svojich dvoch grandslamových titulov.

16:50 - Ani viac ako štvorhodinový posun duelu nerozladil Annu Karolínu Schmiedlovú. Slovenská jednotka na ženskom okruhu vyradila v osemfinále turnaja WTA 125 v talianskej Parme domácu Georgiu Pedoneovú za 72 minút hladko 6:3, 6:0. Vo štvrťfinále bude rodáčka z Košíc a štvorka pavúka čeliť Češke Jesike Malečkovej. Kým Schmiedlová je v rebríčku na 67. mieste, jej najbližšej súperke patrí až 520. pozícia.

16:43 - Alejandro Tabilo nadviazal na skalpy Novaka Djokoviča a Karena Chačanova a zahrá si prvé semifinále na prestížnom podujatí ATP 1000. Čiľan v Ríme zdolal Číňana Čang Č’-čena 6:3, 6:4, ktorý sa mohol stať prvým čínskym semifinalistom na Masters. V semifinále sa Tabilo stretne buď s bývalým šampiónom Alexandrom Zverevom, alebo Taylorom Fritzom. 

Zostrih zápasu.
Flashscore

16:25 - Markéta Vondroušová po predčasnom vypadnutí na turnaji WTA 1000 v Ríme uzavrie prípravu na French Open budúci týždeň na päťstovke v Štrasburgu. Česká jednotka dostala od organizátorov divokú kartu. 

14:50 - V talianskej Parme sa začína hrať. Schmiedlová by sa mala dostať na kurt o 15:10. Proti nej bude stáť domáca Georgia Pedoneová, ktorú v prvom kole WTA 1000 v Ríme vyradila minulý týždeň iná Slovenka - Rebecca Šramková. Čítajte viac.

14:20 - Aryna Sabalenková síce v osemfinále musela odvracať tri mečbaly, no vo štvrťfinále nedala šancu Jelene Ostapenkovej. Bývalú šampiónku French Open a vlaňajšiu semifinalistku WTA 1000 v Ríme zdolala hladko 6:2, 6:4. O svoje premiérové finále na Foro Italico bude usilovať proti krajanke Viktorii Azarenkovej alebo Danielle Collinsovej.

12:35 - Anna Karolína Schmiedlová mala odštartovať zápas osemfinále na turnaji WTA 125 v talianskej Parme už o 11:00, avšak pre dážď sa začiatok neustále posúva. Zatiaľ nie je jasné, kedy sa štvrtkový program na severe Apeninského polostrova začne.

12:30 - Simona Halepová sa nezúčastní na druhom grandslamovom turnaji sezóny. Organizátori podujatia sa rozhodli nezaradiť rumunskú tenistku a víťazku turnaja z roku 2018 na zoznam hráčok, ktoré budú štartovať na divokú kartu. Halepová, ktorá za sebou nedávny dopingový prípad, má pritom hrať na Clarins Trophy v Paríži, ktorý mal byť jej prípravou na French Open.

Na liste pozvaných je šesť hráčok z Francúzska vrátane lúčiacej sa Alizé Cornetovej, Austrálčanky Ajly Tomljanovicovej a Sachie Vickeryovej z USA.