Hrunčáková do finále štvorhry, Schmiedlová dohrala. Nadal nedal šancu mladíkovi

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Hrunčáková do finále štvorhry, Schmiedlová dohrala. Nadal nedal šancu mladíkovi
Schmiedlová v Španielsku končí.
Schmiedlová v Španielsku končí.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 25. apríla?

21:02 - Poľská tenistka Iga Swiateková má za sebou úspešný vstup do turnaja WTA v Madride. Svetová jednotka si vo štvrtkovom stretnutí 2. kola dvojhry poradila s Číňankou Wang Si-jü v dvoch setoch 6:1, 6:4. V 3. kole narazí na 27. nasadenú Rumunku Soranu Cirsteovú.

20:34 - Sloane Stephensová vyhrala svoj siedmy tohtoročný zápas na antuke a nadväzuje na triumf z Rouenu. Grandslamová šampiónka a bývalá svetová trojka zdolala v druhom kole Elise Mertensovú 3:6, 6:3, 6:1 a o osemfinále si zahrá s Mariou Sakkariovou.

20:34 - Anna Karolína Schmiedlová neuspela v 2. kole dvojhry na turnaji WTA v Madride. Nasadenej osmičke Tunisanke Ons Džabúrovej podľahla 4:6, 7:5, 3:6. Viac v článku.

19:40 - Rafael Nadal začal svoje posledné vystúpenie na domácom podujatí Masters v Madride tým najlepším možným spôsobom. Päťnásobný šampión deklasoval neskúseného tínedžera Darwina Blancha 6:1, 6:0. V druhom kole sa antukový kráľ pokúsi odplatiť prehru Alexovi de Minaurovi, s ktorým prehral v rovnakej fáze pred týždňom v Barcelone. Viac v článku.

17:42 - Coco Gauffová začala antukovú jar v Stuttgarte a nepôsobila presvedčivo. V Madride však začala demoláciou Arantxy Rusovej, nepovolila jej ani gem a za necelú hodinu ju rozdrvila 6:0, 6:0. 

16:41Markéta Vondroušová úspešne začala svoje pôsobenie na tisícke v Madride. S Britkou Katie Boulterovou v prvom kole deblovej súťaže porazili 7:6, 6:0 japonské duo Eri Hozumiová - Makoto Ninomijaová.

16:16 - Naomi Osaková si v Madride pripísala svoje premiérové antukové víťazstvo po dvoch rokoch, ale na prvú víťaznú sériu na najpomalšom povrchu od French Open 2019 nedosiahla. Bývalá svetová jednotka vracajúca sa po materskej pauze podľahla v druhom kole 2:6, 6:4, 5:7 trápiacej sa Ľudmile Samsonovovej. Ruska, ktorá si vylepšila tohtoročnú bilanciu na 5:9, sa o osemfinále pobije s Madison Keysovou.

15:28 - Finálový turnaj Pohára Billie Jean Kingovej sa od tohto roku bude namiesto v skupinách hrať od začiatku vyraďovacím systémom, predĺži sa tak na deväť dní. Informovala o tom Medzinárodná tenisová federácia (ITF).

15:14 - Viktória Hrunčáková a Tereza Valentová si v gruzínskom stredisku Lopota zahrajú o titul. V semifinálovom dueli štvorhry si česko-slovenský pár poradil s dvojicou Boltonová - Harrisonová 6:3, 1:6 a 10:4. Vo finále ich 27. apríla čaká japonsko-poľské duo Hanataniová - Radwańská.

14:28 - Víťazná oslava Richarda Gasqueta sa po kariérnom zápase s poradovým číslom 1 000 nekonala. Skúsený Francúz na madridskej antuke podľahol talianskemu protivníkovi Lorenzovi Sonegovi 2:6 a 5:7.

13:40 - Elina Svitolinová po prvom zápase v Madride končí, 16. nasadená hráčka prehrala s domácou Sarou Sorribesovou 3:6, 5:7. Španielka si o osemfinále zahrá s Viktoriou Azarenkovou.

13:20 - Tomáš Macháč zvíťazil aj vo štvrtom zápase 1. kola na podnikoch série Masters, v Madride triumfoval nad Emilom Ruusuvuorim 6:4, 1:6, 6:2. Na turnaji bude pokračovať súbojom so štrnástym nasadeným Benom Sheltonom.

Macháč zvládol vstup do turnaja v Madride.
Flashscore

12:40 - Maria Sakkariová suverénne odštartovala obhajobu minuloročnej semifinálovej účasti v Madride. Svetová šestka potvrdila výbornú formu po zmene trénera a v úvodnom zápase zdolala 6:3, 6:2 Donnu Vekičovú, s ktorou upravila vzájomnú bilanciu na 4:6. Jej súperkou v treťom kole bude Elise Mertensová alebo Sloane Stephensová.

10:37 - Anna Karolína Schmiedlová sa po vyradení Američanky Sofie Keninovej prebojovala do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v Madride. Ďalšou súperkou slovenskej tenistky na španielskej antuke bude Tunisanka Ons Džabúrová, s ktorou si zmeria sily vo štvrtok od 17:00 SEČ. Viac v článku.

10:15 - Tridsaťsedemročný veterán Rafael Nadal sa po dvadsiaty raz a podľa jeho slov aj naposledy predstaví na turnaji v Madride, ktorý v minulosti päťkrát vyhral. Jeho súperom bude vo štvrtok iba 16-ročný Američan Darwin Blanch, ktorý dostal od organizátorov divokú kartu aj vďaka tomu, že žije v Španielsku.

"Som naozaj nadšený a samozrejme trochu nervózny. Naozaj som rád, že hrám proti Rafovi. Chcem si užiť si každý okamih," povedal mladík po vyžrebovaní. Pre ľavorukého Blancha to bude druhé vystúpenie na turnaji ATP Masters 1000 v rozmedzí piatich týždňov. S divokou kartou absolvoval svoj debut v marci na Miami Open proti Tomášovi Macháčovi a uhral šesť gemov.

10:00 - Richard Gasquet odohrá v Madride proti Lorenzovi Sonegovi svoj tisíci zápas na okruhu ATP a stane sa ešte len 18. hráčom v histórii, ktorý na tento míľnik dosiahol. V prípade úspešného vystúpenia by si pripísal svoje 605. víťazstvo. Francúzsky tenista sa do nedávnej doby pýšil aj nevídanou sériou 956 týždňov v rade medzi hráčmi z TOP 100.