Hancko hrá vo výbornej forme, ďalším gólom prispel k remíze Feyenoordu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hancko hrá vo výbornej forme, ďalším gólom prispel k remíze Feyenoordu

Radosť rodáka z Prievidze po strelenom góle.
Radosť rodáka z Prievidze po strelenom góle.Profimedia
Slovenský futbalista Dávid Hancko (24) strelil gól pri remíze Feyenoordu Rotterdam vo štvrtkovom stretnutí F-skupiny Európskej ligy s FC Midtjylland 2:2.

Oba vzájomné súboje sa skončili rovnakým nerozhodným výsledkom. Dávid Hancko zaznamenal druhý presný zásah v tohtoročnej EL. Feyenoord sa vďaka remíze udržal na čele F-skupiny zásluhou najlepšieho skóre, keď všetky štyri tímy získali po päť bodov.

"Na rozdiel od predchádzajúceho týždňa sme sa zlepšili vo vytváraní tlaku. Gól Quintena Timbera bol dobrým príkladom toho, kam by mohla viesť zlepšená hra. V skupine, kde sú body také cenné, musíte udržať vedenie," uviedol pre klubový web tréner Feyenoordu Arne Slot.

Pre Hancka to bol v poradí desiaty súťažný duel v drese holandského mužstva. Odkedy prišiel z pražskej Sparty, neodohral plnú minutáž iba v úvodných dvoch dueloch. 

Aj to svedčí o jeho silnej pozícii pod kormidelníkom Slotom, ktorý mu dôveruje. Slovenský reprezentant sa gólovo presadil v druhom zápase po sebe. Cez víkend mieril presne aj v ligovom kole do siete Twente.

Hanckove štatistiky z posledného obdobia.
Hanckove štatistiky z posledného obdobia.Flashscore