Chromiak bodoval a dobehol Studeniča, v súboji krajanov v AHL však ťahal za kratší koniec

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Chromiak bodoval a dobehol Studeniča, v súboji krajanov v AHL však ťahal za kratší koniec
Pre Chromiaka išlo o tretí bod z ostatných piatich zápasov.
Pre Chromiaka išlo o tretí bod z ostatných piatich zápasov.Profimedia
Vzájomný súboj Slovákov bol na programe v AHL. Martin Chromiak (21) v drese Ontaria síce bodoval, ale z triumfu sa netešil, zatiaľ čo Jakub Demek (20) vo farbách Hendersonu mal opačné pocity.

Ontario - Henderson 2:3 pp

Chromiak si pripísal na konto primárnu asistenciu v čase 3:15, čo v konečnom zúčtovaní pomohlo aspoň k bodu za prehru v predĺžení.

Pre prospekt Los Angeles išlo v aktuálnej sezóne AHL o 12. bod (šesť gólov a šesť asistencií) v 23. zápase, čím dobehol krajana Mariána Studenič (7+5, len v 16 súbojoch) na delenej druhej priečke bodovania hokejistov spod Tatier. Na prvom mieste je naďalej Pavol Regenda (13 bodov).

Demek si bodové konto nevylepšil, v 19 vystúpeniach má útočník a rodák z Košíc na konte päť bodov (1+4). Hviezdou súboja bol jeho spoluhráč Jakub Brabenec, ktorý skóroval v riadnom hracom čase a nakoniec rozhodol aj predĺženie.

Aj preto Henderson zaknihoval druhú výhru po sebe po predchádzajúcej sérii piatich prehier v rade, zatiaľ čo Ontario ťahalo za kratší koniec štvrtý raz z ostatných siedmich meraní síl.