Chromiak pomohol spečatiť hetrik, Regenda asistoval pri jedinom zásahu San Diega

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Chromiak pomohol spečatiť hetrik, Regenda asistoval pri jedinom zásahu San Diega

Chromiak si pripísal asistencie s poradovými číslami 9 a 10.
Chromiak si pripísal asistencie s poradovými číslami 9 a 10.Profimedia
Martin Chromiak (21) zaznamenal dve asistencie v nočnom zápase nižšej zámorskej súťaže AHL. Ontario Reign triumfovalo nad San Jose Barracuda. Bodoval aj jeho krajan Pavol Regenda (24), ktorý si pripísal jednu gólovú prihrávku, San Diego Gulls však prehralo na ľade Texasu Stars.

Ontario - San Jose 8:2

Chromiak bodoval v druhom stretnutí za sebou, keď sa podieľal na góloch Francesca Pinelliho a Samuela Fagema, ktorému prihrával na spečatenie hetriku. Zaznamenal tri plusové body a vyslal tri strely na bránku. Slovenský krídelník si pripísal viac ako jeden bod v zápase prvýkrát od 26. januára.

Celkovo nastúpil v 49 dueloch a má na svojom konte 12 gólov a 10 asistencií. Ontario je na šiestom mieste Pacifickej divízie, o dva body pred siedmym Bakersfieldom, ktorý však má štyri duely k dobru. Do play-off postúpi prvých sedem mužstiev. 

Texas - San Diego 3:1

Regenda si pripísal kanadský bod v jedenástom z uplynulých trinástich stretnutí. San Diego strelilo len jeden gól, keď Nikita Nesterenko vyrovnal v 25. minúte na 1:1 a slovenský útočník pri tom dosiahol asistenciu. Gulls prehrali piaty duel v rade. Bývalý hráč michalovskej Dukly odohral 35 zápasov a má na svojom konte 28 bodov (16+12).