Kelemen v AHL prvou hviezdou, Sýkora vo forme, Chromiak ukončil suchoty

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Kelemen v AHL prvou hviezdou, Sýkora vo forme, Chromiak ukončil suchoty
Kelemen si svojimi výkonmi pýta povolanie späť do Arizony v NHL.
Kelemen si svojimi výkonmi pýta povolanie späť do Arizony v NHL.Profimedia
Slovenský krídelník Miloš Kelemen (24) rozhodol gólom o výhre svojho Tucsonu nad Hendersonom, za čo si vyslúžil status prvej hviezdy stretnutia. Okrem neho bodovali v noci na nedeľu v AHL aj ďalší traja Slováci.

Tucson - Henderson 3:2

Kelemen zvyšoval náskok Roadrunners na 3:1 po 44 sekundách tretej tretiny, čo sa nakoniec ukázalo ako zlomové. Urastený útočník zaknihoval ôsmy gól a 17. bod v 25. súboji aktuálneho ročníka AHL. Z víťazstva Tucsonu sa tešil aj obranca Patrik Koch, zatiaľ čo na strane porazených bol útočník Jakub Demek

Bridgeport - Hartford 0:3

Asistenciu na otvárací a zároveň rozhodujúci zásah Hartfordu zaznamenal Adam Sýkora. Po návrate z majstrovstiev sveta juniorov to preňho bola už štvrtá asistencia v šiestom zápase. Celkovo má na konte 15 bodov (3+12) v 31 meraniach síl.

Ontario - Coachella Valley 2:4

Martin Chromiak ukončil suchoty, keď bodoval po ôsmich stretnutiach. Jeho asistencia zhodne na úvodnú trefu duelu bola málo platná. Ontario viedlo 2:0, ale sériou štyroch gólov si tím Mariána Studeniča, ktorý sa nepresadil, pripísal druhé víťazstvo v rade.

Cleveland - Lehigh Valley 3:4

Obranca Samuel Kňažko nabíjal spoluhráčovi na trefu, ktorá znamenala navýšenie náskoku na 2:0, lenže ani Cleveland si ho neudržal, hoci potom vyhrával aj 3:2. Pre slovenského beka to bola iba štvrtá asistencia a zároveň aj štvrtý bod v prebiehajúcej sezóne.