Noc v AHL patrila Studeničovi. Nazbieral štyri body a stal sa prvou hviezdou duelu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Noc v AHL patrila Studeničovi. Nazbieral štyri body a stal sa prvou hviezdou duelu
Studenič patrí medzi najproduktívnejších hráčov na farme Seattlu.
Studenič patrí medzi najproduktívnejších hráčov na farme Seattlu.Profimedia
Slovenský útočník Marián Studenič (25) sa stal prvou hviezdou súboja medzi Coachellou Valley a Tucsonom v AHL, keď sa gólom a tromi prihrávkami podieľal na triumfe 7:2.

Coachella Valley - Tucson 7:2

Studenič odštartoval svoj koncert v čase 30:41, keď asistoval na víťazný zásah Johnovi Haydenovi. Následne prinavrátil domácim dvojgólový náskok na začiatku tretej tretiny, aby sa dvomi sekundárnymi prihrávkami ešte zapísal do bodovej listiny. Celkovo mal bilanciu 1+3, čo sa mu v AHL stalo po prvý raz, na konte mu svietili aj štyri plusové body. 

Rodák z Holíča je najproduktívnejší Slovák v súťaži, keď v 50 zápasoch nazbieral 35 bodov (13+22). Z jeho krajanov v drese Tucsonu zaknihovali po mínusovom bode zhodne Miloš Kelemen a Patrik Koch

Laval - Cleveland 5:2

Do bodovania sa zo Slovákov zapísal už len Samuel Kňažko, keď asistoval v presilovke na zásah, ktorý poslal Cleveland do vedenia 2:1. To však bolo zo strany hostí proti Lavalu všetko, domáci sériou štyroch gólov strhli duel na svoju stranu. Pre 21-ročného obrancu a prospekt Columbusu išlo o jubilejný 10. bod ročníka v 33. meraní síl.