Regendov šiesty gól v sezóne, premiérový bod Kocha. Kňažko asistoval pri výhre

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Regendov šiesty gól v sezóne, premiérový bod Kocha. Kňažko asistoval pri výhre

Regenda má bilanciu 6+2.
Regenda má bilanciu 6+2.Profimedia
V zápasoch AHL sa do štatistík zapisovali aj mená slovenských hokejistov. Z trojice reprezentantov sa z víťazstva tešili dvaja, ktorí zaknihovali asistencie. Gólový Regenda (23) prehral po predĺžení.

Charlotte - San Diego 5:4 pp

Po troch domácich výhrach sa Checkers opäť predstavili na svojom ľade, na ktorom ani nie 24 hodín po vzájomnom stretnutí s Gulls privítali rovnakého súpera. Hostia nastupovali do merania síl so šnúrou piatich prehier v rade a v odvete s tímom Charlotte pridali ďalšiu.

San Siego pritom v dueli trikrát viedlo, v siedmej minúte malo jednogólový náskok vďaka gólu Pavla Regendu, pre ktorého to bol šiesty zásah v sezóne. Od štartu ročníka si teda drží bilanciu jedného bodu na zápas. Rozhodujúcim faktorom sa však stal Gerald Mayhew, keď v predĺžení rozhodol o triumfe hostiteľa.

Cleveland - Providence 5:4

Monsters okupujú horné priečky Severnej divízie, v zostave so Samuelom Kňažkom hostili káder Bruins. Takisto šlo o okamžitú odvetu, prvý stret oboch celkov pár hodín predtým vyhrali hostia 7:3. Po 10-gólovom koncerte bol tentoraz k videniu o jeden zásah menej.

V podstatných štatistikách merania síl sa objavilo aj meno slovenského obrancu, ktorý v 37 minúte asistoval pri góle spoluhráča Malatestu. O úspešnom revanši zo strany domácich rozhodol 62 sekúnd pred koncom Josh Dunne.

Tucson - Chicago 5:3

Aj v Tucsone sa odohrala rýchla odveta účastníkov AHL. Lepšie naladení do nej vstupovali Roadrunners, ktorí svojho oponenta zdolali 3:2 a o chvíľu neskôr ho na svojom klzisku privítal opäť. Tím Wolves sa im podarilo pokoriť aj po druhýkrát, k čomu asistenciou pri zásahu na 3:2 prispel Patrik Koch.

V druhom vystúpení v tomto drese to bol pre Slováka premiérový kanadský bod. Chutiť mu mohol o to viac, že si ho pripísal pri víťaznom zápase. Strojcami výhry sa stali dvojgólový Josh Doan a Justin Kirkland s tromi asistenciami.