Hetrikový Mišiak hrdinom 11-gólovej prestrelky, presadili sa aj Molnár s Mešárom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hetrikový Mišiak hrdinom 11-gólovej prestrelky, presadili sa aj Molnár s Mešárom

Mišiak sa predviedol parádnym koncertom.
Mišiak sa predviedol parádnym koncertom.Profimedia
Individuálne vydarené predstavenia majú za sebou traja slovenskí mladíci v OHL. Najvýraznejšie sa do štatistík zapísal štvorbodový Martin Mišiak (19), sekundoval mu dvojbodový spoluhráč Ondrej Molnár (18). Do listiny strelcov sa vo farbách Kitchener Rangers dostal Filip Mešár (19)

Saginaw Spirit - Erie Otters 5:6

Oba celky nastupovali do súboja v nie úplne ideálnej forme. Domáci z posledných siedmich vystúpení vyťažili iba jednu výhru, hostia tak učinili v ostatných piatich zápasoch. V drese Otters sa veľmi výrazne blysol slovenský útočník Martin Mišiak, ktorý si značne vylepšil svoje štatistiky.

Devätnásťročný hokejista zažil na ľade súpera štvorbodový večer, k svojmu menu si pripísal hetrikové predstavenie obohatené asistenciou a stal sa prvou hviezdou. Darilo sa aj jeho spoluhráčovi Ondrejovi Molnárovi, ktorý k víťazstvu prispel presným zásahom a gólovou prihrávkou.

Prvý menovaný má po 14 odohraných stretnutiach bilanciu 8+8, Molnár naskočil do rovnakého počtu súbojov a zaknihoval štyri góly a deväť asistencií.

Windsor Spitfires - Kitchener Rangers 4:3

Rangers v zostave s Filipom Mešárom nastúpili na bitku proti Windsoru. Pre mladého Slováka to bol tretí tohtosezónny zápas v OHL a získal v ňom piaty kanadský bod - gólom na 3:4 z pohľadu hostí znižoval skóre a zároveň aj stanovil konečný výsledok. Jeho tímu patrí v Západnej konferencii tretie miesto, na konte má 18 bodov rovnako ako líder Guelph Strom.