Koniec legendy sa blíži. Jágr sa chce profesionálne pripraviť na svoju poslednú sezónu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Koniec legendy sa blíži. Jágr sa chce profesionálne pripraviť na svoju poslednú sezónu
Podľa všetkého má Jaromír Jágr pred sebou posledný rok hrania.
Podľa všetkého má Jaromír Jágr pred sebou posledný rok hrania.Profimedia
Legendárny hokejový útočník Jaromír Jágr (52) síce bezprostredne po baráži o extraligu medzi Kladnom a Vsetínom o svojej hráčskej budúcnosti nič neprezradil, no v rozhovore pre CNN Prima News naznačil, že o plánoch má jasno. Ešte pred začiatkom baráže povedal, že ak budú rytieri úspešní, na svoju poslednú sezónu sa pripraví čo najlepšie.

"Uvidíme, ako dopadne baráž, ale pokiaľ by dopadla dobre a my sa udržíme v extralige, máme v pláne natočiť moju poslednú sezónu," prezradil v relácii Showtime hrajúci majiteľ stredočeského klubu Jágr.

Táto podmienka je splnená. Rytierom sa to podarilo bez zaváhania, keď so Vsetínom uspeli jasne 4:0 na zápasy. Jágr si v troch stretoch pripísal gól a asistenciu. Okrem zloženia kádra môže začať aj so svojou prípravou.

"Chcel by som sa pokúsiť pripraviť čo najlepšie po fyzickej stránke. Stále si hovorím, že sa pripravím a potom sa nikdy nepripravím. Naozaj sa však chcem pripraviť profesionálne na poslednú sezónu," zdôraznil Jágr.

Na filme pracuje s Petrom Větrovským, ktorý už natočil úspešný dokument napríklad aj o Martinovi Škrtelovi či Janovi Kollerovi. "S Petrom sme začali nakrúcať už pred štyrmi rokmi, takže sa mu to trochu predražilo...," usmial sa Jágr. "Počítal som s tým, že už skončím, ale zatiaľ si kariéru stále predlžujem."

Okrem filmu sa fanúšikovia môžu tešiť aj na knihu. "Knihu chystám, ale to už asi 10 rokov, takže všetko, čo som mal naplánované, som musel zmeniť, pretože som zmenil názory," dodal majster sveta, dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára, olympijský víťaz a druhý najproduktívnejší hráč histórie NHL.