Trenčín posilňuje vo všetkých smeroch. Do vedenia Dukly prichádza legenda klubu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Trenčín posilňuje vo všetkých smeroch. Do vedenia Dukly prichádza legenda klubu
Rastislav Pavlikovský (vľavo) počas MS v hokeji 2009.
Rastislav Pavlikovský (vľavo) počas MS v hokeji 2009.Profimedia
Vedenie Dukly Trenčín sa rozrástlo o ďalšiu hokejovú osobnosť. Členom predstavenstva sa stal bývalý úspešný hráč klubu a slovenskej reprezentácie Richard Pavlikovský (48).

V trenčianskom drese nastrieľal historicky najviac gólov spomedzi obrancov, získal federálny bronz, tri tituly majstra SR, zahral si na finálovom turnaji Pohára majstrov, v národnom tíme štartoval na olympijských hrách a aj na majstrovstvách sveta.

Ako funkcionár stojí za projektom hokejových akadémií, za rozvojovou stratégiou slovenského hokeja a je tiež člen výkonného výboru SZĽH. Pavlikovský bude v klube rozvíjať partnerstvá predovšetkým s verejným a tretím sektorom, dohliadať na projekt hokejovej akadémie a nastavovať strategické riadenie klubu. Vo vedení Dukly naďalej zostávajú Miloš Radosa, Tomáš Lipták a Branko Radivojevič.

"Sme veľmi radi, že Rišo je súčasť vedenia Dukly. Keď prišiel pred nejakými siedmimi rokmi s jeho smelými rozvojovými plánmi, málokto veril, že sú realizovateľné. Dnes je najmä vďaka jeho aktivite hokej silným rozvojovým partnerom Trenčianskeho samosprávneho kraja aj mesta Trenčín a s jeho pričinením viaceré hokejové kluby v regióne nastúpili na cestu systémového rozvoja."

"Rekonštrukcia Zimného štadióna Pavla Demitru, výstavba výcvikovej haly pre hokejovú akadémiu a ďalšie významné investície do rozvojových projektov v Trenčíne a ďalších mestách na Slovensku ukazujú cestu, ktorou sa rozhodol kráčať aj hokejový klub Dukla Trenčín. V posledných troch sezónach sme prežili veľmi náročné obdobie, veríme, že naše aktuálne vedenie vytvorí spolu s akcionármi silný tím a spoločne začneme do Trenčína vracať zlaté hokejové časy."

"Dukla Trenčín je totiž klub s bohatou hokejovou históriou, širokou hráčskou a funkcionárskou základňou, skvelými fanúšikmi a sponzormi a vďaka aktivitám v posledných rokoch aj rozvojovým partnerom mesta a regiónu Trenčín a hrdým členom SZĽH," uviedol v tlačovej správe hlavný akcionár klubu Róbert Švehla.

Trenčín neuspel v predkole play-off a vypadol s Michalovcami.
Trenčín neuspel v predkole play-off a vypadol s Michalovcami.Flashscore

"Kolegovia z vedenia zvládli koronakrízu a aj veľmi ťažkú sezónu s rekonštrukciou štadióna Pavla Demitru. Viacerí akcionári a kľúčoví partneri klubu tu roky vytvárali históriu Dukly Trenčín. Najmä kvôli vynikajúcim fanúšikom verím, že sa podarí všetkých spojiť, pridajú sa ďalší a spoločne nájdeme cestu naspäť medzi popredné európske hokejové značky. Na túto výzvu sa teším," uviedol Pavlikovský.