MS v hokeji 2024: Vtiahneme vás do hry. Užite si šampionát s Flashscore!

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

MS v hokeji 2024: Vtiahneme vás do hry. Užite si šampionát s Flashscore!

Čo vás čaká z MS v hokeji na Flashscore?
Čo vás čaká z MS v hokeji na Flashscore?Flashscore
Hokejový sviatok je tu. 87. majstrovstvá sveta, ktoré po deviatich rokoch hostí Česká republika, sa uskutočnia od 10. do 26. mája. Šestnásť účastníckych krajín odohrá v Prahe a Ostrave celkom 64 zápasov. Všetky môžete sledovať online na webe a v aplikáciách Flashscore. Ku každému stretnutiu vám ponúkneme bohatý dátový, spravodajský a multimediálny servis. Prezrite si, čo ďalšie na vás čaká.

Na hlavnej stránke k tohtoročným majstrovstvám nájdete tradične kompletný program, tabuľky a detailné štatistiky. Komplexné spravodajské pokrytie ponúkne špeciálne sekcie MS v hokeji 2024.

Hodnotenia hokejistov

Kto žiaril a kto bol na ľade do počtu? Hodnotenie hráčov založené na rade individuálnych štatistík už nie je doménou len futbalových súťaží. Počas majstrovstiev nájdete "ratingy" aj na profiloch hokejistov pri posledných odohraných zápasoch. Už čoskoro budú k dispozícii aj súhrnne v detaile každého stretnutia.

Viac informácií o hodnoteniach

Sledujte národný tím naplno, vylaďte si notifikácie

Ak využívate aplikáciu Flashscore na telefóne s operačným systémom Android, môžete si počas MS nastaviť upozornenia pre každý tím zvlášť. Pri všetkých účastníckych krajinách teda možno dostávať notifikácie na konečný výsledok, zatiaľ čo pri svojom národnom tímue zvolíte detailný servis v podobe zostáv, pripomienok pred zápasom alebo strelených gólov.

Návod: Nastavte si notifikácie pre svoj obľúbený tím

Budete na cestách? Pustťe si audiokomentár

Zo všetkých stretnutí slovenského tímu a z ďalších top zápasov produkujeme naše audiokomentáre. Nemusíte teda vôbec opúšťať Flashscore, stačí kliknúť na tlačidlo "Audiokomentár", ktoré nájdete v záhlaví každého detailu stretnutia, a budete v hre.

Videoanalýzy a zostrihy

Pred každým veľkým zápasom pre vás budeme pripravovať dátovo zamerané videopreview. Po stretnutiach na vás budú čakať videozostrihy s tými najdôležitejšími momentmi. Videopreviews a highlights budú dostupné vždy v rámci detailu konkrétneho stretnutia, všetok video obsah potom nájdete aj ako súčasť spravodajských a analytických článkov na Flashscore Správach.

Štatistiky, predzápasové a live kurzy

Samozrejmosťou je detailný dátový servis zahŕňajúci štatistiky striel, brankárskych zákrokov, presiloviek, vyhraných vhadzovaní, ale napríklad aj zaznamenaných bodyčekov. Všetko opäť dostupné pri každom zápase na záložkách "Štatistiky" a "Štatistiky hráčov". Súčasťou informačného prehľadu sú aj predzápasové a live stávkové kurzy.