USA v slovenskej skupine zahanbilo Švajčiarov, Švédi s ďalším čistým kontom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

USA v slovenskej skupine zahanbilo Švajčiarov, Švédi s ďalším čistým kontom

Aktualizované
USA nedalo hráčom Švajčiarska žiadnu šancu.
USA nedalo hráčom Švajčiarska žiadnu šancu.TASR
Hokejisti USA vyhrali vo štvrtkovom zápase skupiny B na MSJ nad rovesníkmi zo Švajčiarska hladko 11:3 a rovnako ako Slovensko majú po dvoch dueloch plný počet šiestich bodov. Švédsko má po dvoch dueloch v kolonke inkasovaných gólov stále nulu.

Skupina A

Nemecko - Švédsko 0:5

Domáce Švédsko vyhralo aj svoj druhý zápas na šampionáte a stálo neinkasovalo ani jeden gól. Po brankárovi Havelidovi udržal čisté konto aj Thelin, ktorý dostal šancu proti Nemecku. Pochytal 15 striel, zatiaľ čo jeho spoluhráči vyslali 41 pokusov. Päť z nich skončilo v sieti, hetrikom sa blysol útočník Stenberg. Po dve asistencie zaznamenali jeho kolegovia z útoku Edstrom a Sorum. Nemci nenadviazali na úvodné prekvapujúce víťazstvo nad Fínskom (4:3), patrí im s tromi bodmi tretia priečka.

Aktuálna tabuľka skupiny A.
Aktuálna tabuľka skupiny A.Flashscore

Skupina B

Švajčiarsko - USA 3:11

USA vyhralo aj druhý zápas, dokonca doslova zdemolovalo hráčov Švajčiarska, ktorí boli unavení po ťažkom zápase so Slovenskom. Rozbehnutá zámorská krajina strelila dokopy jedenásť gólov, z toho o tri sa postaral útočník Snuggerud. Ten vyhnal z bránky Grutera, jeho náhradník Huet inkasoval potom ešte šesťkrát. Štyrmi asistenciami sa blysol Nazar, tri body získal Brindley (2+1). Na čele tabuľky skupiny tak má rovnaký počet šiestich bodov ako Slováci, ale vďaka lepšiemu skóre (15:4) sú na prvej priečke.

Aktuálna tabuľka skupiny B.
Aktuálna tabuľka skupiny B.Flashscore