Arizonu s Kelemenom zlomil 60. gól McDavida, Crosby a spol. nevzdávajú boj o play-off

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Arizonu s Kelemenom zlomil 60. gól McDavida, Crosby a spol. nevzdávajú boj o play-off

McDavid bol opäť raz nezastaviteľný. Tentokrát v kombinácii so štvorbodovým Draisaitlom. V pozadí obranca Arizony Michael Kesselring.
McDavid bol opäť raz nezastaviteľný. Tentokrát v kombinácii so štvorbodovým Draisaitlom. V pozadí obranca Arizony Michael Kesselring. Profimedia
V noci na štvrtok sa v kanadsko-americkej NHL odohrali dve stretnutia. Iba niekoľko hodín pred začiatkom duelu medzi Edmontonom a Arizonou bol do kádra hostí povolaný z farmy Miloš Kelemen (23), ktorý nastúpil do svojho štvrtého súboja v profilige.

Colorado Avalanche - Pittsburgh Penguins 2:5

Sidney Crosby otváral skóre v zápase medzi Coloradom a Pittsburghom. Hostia potrebujú víťaziť, ak chcú zabojovať o vyraďovaciu časť, po výhre im vo Východnej konferencii priebežne patrí 8. miesto s 80 bodmi o bod pred deviatou Floridou.

Dva zásahy Penguins pridal Jeff Carter. Avalance by sa postupu do vyraďovačky báť nemali, hoci prerušili sériu šiestich triumfov a prehrali prvý raz od 10. marca.

Edmonton Oilers - Arizona Coyotes 4:3 pp

Miloš Kelemen zažil vysokú hokejovú školu v Edmontone, kde jeho Arizona prehrala po predĺžení. Slovenský krídelník bol formálne napísaný v tretej formácii, ale odohral len 6:19 minúty (najmenej z celého mužstva a mal druhý najnižší ice-time zo štyroch duelov NHL) s jedným hitom v štatistikách.

Leon Draisaitl asistoval na všetky štyri zásahy Oilers, po dva na hokejky Ryana Nugenta-Hopkinsa a kapitána Connora McDavida, ktorý zároveň strelil rozhodujúcu trefu. Tá bola jeho 60. sezónnou, vďaka ktorej sa posunul na métu 138 bodov v bodovaní jednotlivcov.