Kelemenov návrat do NHL podčiarknutý debaklom, Tatarov neúspešný nájazd

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Kelemenov návrat do NHL podčiarknutý debaklom, Tatarov neúspešný nájazd
V súboji Brett Presce (vľavo) a Miloš Kelemen (vpravo).
V súboji Brett Presce (vľavo) a Miloš Kelemen (vpravo).Profimedia
Iba krátko pred piatkovou polnocou slovenského času bol z farmy Arizony Coyotes povolaný do NHL Slovák Miloš Kelemen (23), ktorý dostal druhú šancu predviesť sa v NHL.

Arizona Coyotes - Carolina Hurricanes 1:6

Kelemen a jeho Arizona podľahli Caroline 1:6. Dvadsaťtriročný útočník nastúpil v tretej formácii Coyotes, na ľade strávil takmer deväť minút, počas ktorých zaznamenal jeden mínusový bod, jednu strelu na bránku, tri hity a dve zblokované strely.

Za hostí zaknihoval štyri asistencie Brent Burns, tri body získali i Sebastian Aho (2+1) a Martin Nečas (1+2).

Vegas Golden Knights - New Jersey Devils 4:3 sn

Súboj ašpirantov na play-off bol nesmierne vyrovnaný, ani raz sme nevideli viac ako jednogólový náskok. Dvomi trefami a asistenciou sa v riadnom hracom čase za Vegas blysol Jonathan Marchessault, hostia z New Jersey nemali dvojbodového muža.

Tomáš Tatar bol hráčom prvého útoku, odohral 16:46 minúty, dvakrát vystrelil na bránu. Odštartoval samostatné nájazdy, Hilla neprekonal. Z víťazstva sa tešili Knights, ktorých spasil obranca Shea Theodore.

Edmonton Oilers - Winnipeg Jets 6:3

Edmonton si hladko poradil s Winnipegom, keď ešte na začiatku 47. minúty viedol 5:0, hostia výprask už iba korigovali. Stretnutie malo troch dvojgólových domácich strelcov - Ryan Nugent-Hopkins pridal dve asistencie, dvojica Leon Draisaitl a Kailer Yamamoto jednu. S tromi prihrávkami opúšťal duel Connor McDavid.

Columbus Blue Jackets - Seattle Kraken 2:4

Anaheim Ducks - Montreal Canadiens 3:2