DeBrincatovo hetrikové predstavenie uzemnilo Ružičkovo Calgary, Boston stále neprehral

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

DeBrincatovo hetrikové predstavenie uzemnilo Ružičkovo Calgary, Boston stále neprehral

Adam Ružička (vpravo) naháňa Dylana Larkina.
Adam Ružička (vpravo) naháňa Dylana Larkina.Profimedia
Kanadsko-americká NHL mala v noci z nedele na pondelok na programe dve stretnutia. V akcii sa predstavil jediný Slovák - Adam Ružička (24).

Detroit - Calgary 6:2

Hviezdou dňa bol Alex DeBrincat a jeho hetrik do siete Calgary, ktorý znamenal triumf Detroitu. Aktuálne najproduktívnejší hráč celej NHL (12 bodov za bilanciu 8+4) spolu s Dylanom Larkinom (3+8) zaknihoval ešte aj asistenciu, tri gólové prihrávky majú z duelu na konte i Holl s Raymondom

Hostia z Calgary sa presadili za stavu 0:3 a 1:4, na viac sa nezmohli. Adam Ružička, ktorý hral v zápase ako krídelník prvej formácie, mal ice-time 16:48 minúty, no inak sa do štatistík nezapísal.

Anaheim - Boston 1:3

Všetko podstatné v súboji Anaheimu s Bostonom sa udialo v záverečnej časti hry. Do 45. minúty zásah nepadol, následne otvorili skóre domáci. Ich radosť dlho netrvala, keďže za štyri minúty otočil vývoj stretnutia Matthew Poitras, ktorý sa v NHL presadil debutovo. Zaujímavosťou je, že ani jedna z desiatich početných výhod nebola predčasne ukončená.

Bruins sú na čele Východnej konferencie s 10 bodmi a bez prehry, zatiaľ čo Ducks patrí predposledná pozícia v Západnej konferencii.