Dvojbodový Nemec pri výhre v 11-gólovom súboji, hetrikom sa zaskvel Toffoli

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Dvojbodový Nemec pri výhre v 11-gólovom súboji, hetrikom sa zaskvel Toffoli
Nemec si pripísal asistencie s číslom deväť a desať.
Nemec si pripísal asistencie s číslom deväť a desať.Profimedia
Rozpis duelov NHL v sebe ukryl jedinú slovenskú stopu, o ktorú sa postaral Šimon Nemec (19). Talentovaný obranca zaknihoval vo víťaznej prestrelke s Vegas dve asistencie, prvou z nich naštartoval kolegu Toffoliho (31) k trojgólovému predstaveniu.

New Jersey - Vegas 6:5 pp

Devils a Golden Knights predviedli v NHL ďalšiu vyrovnanú bitku a už tretíkrát v rade si vo vzájomnom strete vyskúšali predĺženie. V januári 2023 vyhralo v extra čase New Jersey, v marci rozhodli o triumfe Vegas až samostatné nájazdy. Tentokrát to opäť bola štvrtá časť zápasu, z ktorej sa odohrali necelé tri minúty, keď svoje hetrikové vystúpenie spečatil hrdina Tyler Toffoli.

Pri prvom presnom zásahu kanadského útočníka si primárnu asistenciu pripísal Šimon Nemec. Rovnaký zápis sa slovenskému obrancovi podaril aj v treťom dejstve pri vyrovnávajúcom góle na 5:5, keď jeho nahodenie upratal do bránky Lazar. Draftová dvojku roku 2022 strávila na ľade 21:40 min.

Hosťom nepomohli ani trojbodové výkony Marchessaulta (2+1) a Roya (1+2), bolo to pre nich pretrhnutie mini série troch víťazstiev a v Západnej konferencii ostávajú na piatej priečke. Domáci na východe bojujú o prienik medzi najlepšiu osmičku, na ktorú strácajú už iba dva body.

Ďalšie výsledky:

Boston - Winnipeg 4:1

Nashville - Florida 1:4

Arizona - Pittsburgh 5:2

Vancouver - Chicago 2:0

Los Angeles - San Jose 3:4 sn