Fehérváry a Černák musia otáčať stav série 0:2, Colorado i Nashville dorovnali krok

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Fehérváry a Černák musia otáčať stav série 0:2, Colorado i Nashville dorovnali krok
Černákov tím v derby opäť neuspel.
Černákov tím v derby opäť neuspel.Profimedia
Ani v druhých vystúpeniach play-off sérií sa z výhry netešili slovenskí obrancovia. Martin Fehérváry (24) musel so spoluhráčmi prehryznúť tesnú prehru na ľade Rangers, Tampa spolu s Erikom Černákom (26) podľahla Floride až po predĺžení. Z vyrovnania celkového stavu sa radovali Colorado a Nashville.

NY Rangers - Washington 4:3

/stav série 2:0/

Aj v druhom súboji série s Capitals sa káder Rangers postaral o štyri presné zásahy a opäť sa zrodila výhra domácich. Tentoraz padol víťazný zásah už v 37. minúte, k svojmu menu ho nasmeroval K'Andre Miller. Nádej hostí vykresal v záverečnom dejstve Tom Wilson, no druhú prehru proti tímu z New Yorku to už neodvrátilo. V prvej obrane Washingtonu odohral Fehérváry 21:01 min. Tretie pokračovanie tejto vyraďovacej bitky je na programe 27. apríla od 1:00 SEČ v hlavnom meste USA.

Florida - Tampa 3:2 pp

/stav série 2:0/

Na Floride videli tamojší fanúšikovia rovnaký výsledok derby ako v prvom vystúpení série. V druhej kapitole však o víťazovi rozhodlo až predĺženie, znovu sa ale tešili Panthers. Hrdinom sa krátko pred koncom tretej minúty extra časti zápasu stal Carter Verhaeghe. Černák sa objavil v druhej defenzívnej dvojici mužstva Lightning a na ľade si odkrútil 21:46 min. Ďalšiu spoločnú kapitolu začnú oba celky písať 26. apríla od 1:00 v Tampe.

Winnipeg - Colorado 2:5

/stav série 1:1/

Po parádnej 13-gólovej prestrelke sa diváci v Canada Life Centre dočkali ďalšieho pomerne slušného počtu presných zásahov. Teraz im to už ale toľko radosti neprinieslo, Colorado totiž vyrovnalo stav série na 1:1. Predstavenie ponúklo iba dvoch dvojbodových protagonistov, oboch z radov hostí - Lehkonena s bilanciou 1+1 a Makara s dvomi asistenciami. Winnipeg tak pocestuje na klzisko tímu Avalanche za nerozhodného stavu.

Vancouver - Nashville 1:4

/stav série 1:1/

O vyrovnanie celkového stavu sa postarali aj Predators v prostredí súpera z Vancouveru. Scenár duelu ukázal, že rozhodujúca rana padla už v 27. minúte, na svoje konto si ju pripísal hosťujúci Forsberg. Nashville sa triumfu nad kádrom Canucks dočkal po piatich prehrách zo vzájomných stretov. Séria sa tak so skóre 1:1 na zápasy sťahuje do Bridgestone Areny.