Fehérváry v noci najvylučovanejším mužom, rýchle zranenie Kanea

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Fehérváry v noci najvylučovanejším mužom, rýchle zranenie Kanea

Fehérváry (vľavo) v súboji s Goodrowom.
Fehérváry (vľavo) v súboji s Goodrowom.Profimedia
Noc z nedele na pondelok priniesla v NHL len dva zápasy, ale aj s účasťou hokejistu spod Tatier. Slovenský obranca Martin Fehérváry (24) či americký útočník Patrick Kane (35) však nebudú mať na tento deň najlepšie spomienky.

NY Rangers - Washington 2:1

Fehérváry nemá za sebou ideálny duel. Proti Rangers bol dvakrát vylúčený za hru s vysokou hokejkou, respektíve bránenie v hre (nikto iný v nočných vystúpeniach nemal viac ako dve trestné minúty), raz stratil puk a v jeho prípade mal podpriemerný ice-time 15:33 minút. Domáci, našťastie, presilovky nevyužili.

Nemuselo im to však vadiť, keďže do druhej tretiny išli s dvojgólovým náskokom. Góly dali Artemij Panarin a Alexis Lafrenière, korigoval T.J. Oshie. Úspešnosť zákrokov na úrovni 96 % hlásil Igor Šesťorkin. Newyorčania ukončili sériu štyroch prehier a pripísali si len druhé tohtoročné víťazstvo. Washington ťahal za kratší koniec ôsmy raz z ostatných 11 meraní síl.

Toronto - Detroit 2:4

Patrick Kane nedohral nočný súboj, keď za Detroit nastúpil len na dve striedania a predčasne skončil po 67 sekundách. Viac informácií o zranení k dispozícii nie je, ale skúsený krídelník doplatil na dve nepríjemné zrážky v úvode stretnutia. 

Góly sa začali sypať v druhej časti hry, po nej Maple Leafs viedli 2:1. Hostia bleskovo vyrovnali v záverečnej dvadsaťminútovke, pričom ešte v čase 58:19 bolo 2:2. Následne sa presadil Andrew Copp a Lucas Raymond, čím Torontu pripravili tretiu porážku po sebe a pre Detroit druhý triumf v rade.