Kolotoč v NHL pokračuje. Toffoli bol vymenený do Winnipegu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kolotoč v NHL pokračuje. Toffoli bol vymenený do Winnipegu

Toffoli bude bojovať o Stanley Cup s Winnipegom.
Toffoli bude bojovať o Stanley Cup s Winnipegom.Profimedia
Kanadský útočník Tyler Toffoli (31) podľa očakávaní opúšťa New Jersey a sťahuje sa do Winnipegu. Jets obetovali voľbu v druhom kole draftu 2025 a treťom kole 2024. Devils si ponechajú 50 % platu, ktorý v tejto sezóne činí 4,25 milióna dolárov.

V tejto sezóne odohral 61 zápasov a získal 44 bodov za 26 gólov a osemnásť asistencií. Po Vancouveri, Montreale a Calgary bude Toffoli nastupovať za štvrtý kanadský klub. Najviac ale odohral za Los Angeles, s ktorým v roku 2014 vyhral Stanley Cup.

Dvojnásobný majster sveta celkovo nastúpil v základnej časti NHL na 794 stretnutí, získal 510 bodov (253+257). K tomu pridal 88 štartov v play-off (18+26). Winnipeg už skôr získal do ofenzívy aj ďalšieho skúseného útočníka Seana Monahana z Montrealu.

New Jersey by mohlo okrem svojho krídelníka vymeniť aj obrancov Millera či Smitha. Toffoli je ďalším veľkým menom, ktoré pred uzávierkou prestupov mení dres. V posledných hodinách boli vymenení aj Jake Guentzel (Carolina), Jevgenij Kuznecov (Carolina) či Anthony Duclari (Tampa Bay).