Parádička spoza bránky z produkcie Johnsona, Tatar aj Kelemen s prehrami

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Parádička spoza bránky z produkcie Johnsona, Tatar aj Kelemen s prehrami

Mladík sa blysol efektným zakončením.
Mladík sa blysol efektným zakončením.Profimedia
Program NHL si pripravil iba trojicu súbojov. Slovenskú vlajku hájili Tomáš Tatar (32) a Miloš Kelemen (23), z výhry sa ale netešil ani jeden z nich. To však neplatí o Kentovi Johnsonovi (20), ktorý šikovným zakončením prispel k úspechu Columbusu.

Buffalo Sabres - New Jersey Devils 5:4

Domáci káder nastupoval do súboja s Devils nie v úplne ideálnej forme, z ostatných deviatich predstavení si odniesol až osem prehier. Sabres hostili súpera, ktorému v tejto sezóne raz podľahli, no odplata sa im pomerne vydarila.

Gólostroj hostiteľa sa síce zastavil už po druhej tretine, New Jersey však v záverečnej časti dokázalo iba skorigovať konečný rezultát. Obe strany vo svojom tíme našli po jednom hráčovi s bilanciou 2+1 - Alex Tuch a Jack Hughes. V drese hostí sa predstavil Tomáš Tatar, odohral niečo vyše 12 minút. V Atlantickej divízii patrí Buffalu naďalej šiesta priečka, v tej Metropolitnej sa hostia nachádzajú na mieste číslo dva.

Postavenie Buffala v Atlantickej divízii.
Postavenie Buffala v Atlantickej divízii.Flashscore

Columbus Blue Jackets - New York Islanders 5:4 pp

Islanders cestovali do Columbusu naladení tromi výhrami a rovnako trikrát dokázali v tejto sezóne zdolať aj svojho hostiteľa. Beznádejne posledný tím východu sa ale vzchopil a oponentovi z New Yorku uštedril prvú prehru zo vzájomných stretov.

Rozhodujúcim faktorom sa po 40 sekundách predĺženia stal Boone Jenner, ktorý ukončil duel svojím 25. zásahom v ročníku. Za zmienku však stojí aj parádne zakončenie spoza bránky v podaní Kenta Johnsona, ktorým v tom čase zvyšoval na 3:2. Vo Východnej konferencii sú hostia na siedmej pozícii, Blue Jackets nazbierali o 30 bodov menej a okupujú dno tabuľky.

Colorado Avalanche - Arizona Coyotes 3:1

Tím Avalanche bojujúci o najvyššie poschodia Západnej konferencie privítal Arizonu, ktorú v aktuálnom ročníku už dvakrát pokoril. Domácim sa to podarilo aj do tretice a zásluhy smerujú za menami ako Nathan MacKinnon a Cale Makar.

Obaja menovaní sa prezentovali jedným presným zásahom a dvomi gólovými asistenciami. Pre Colorado to bol siedmy víťazný zápis z posledných ôsmich duelov. Coyotes, za ktorých Miloš Kelemen odohral takmer osem minút, zaknihovali tretiu prehru v rade.

Vyrovnaná tabuľka Západnej konferencie NHL
Vyrovnaná tabuľka Západnej konferencie NHLFlashscore