Produktívny Larkin neprestáva bodovať, Barrie so smutnou oslavou 800. zápasu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Produktívny Larkin neprestáva bodovať, Barrie so smutnou oslavou 800. zápasu

Larkin sa prezentuje slušnou formou.
Larkin sa prezentuje slušnou formou.Profimedia
Dylan Larkin (27) skóroval v nočnom zápase NHL, v ktorom jeho Detroit podľahol Ottawe 2:3 po predĺžení. Kapitán Red Wings strelil 23. gól v sezóne a predĺžil svoju bodovú sériu už na 12 stretnutí, nazbieral v nich 10 gólov a šesť asistencií.

Americký center sa stal prvým hráčom Detroitu s 10 presnými zásahmi v jednom kalendárnom mesiaci od počinu Justina Abdelkadera z marca 2015. Larkin skóroval od 7. januára 10-krát, čo je najlepší strelecký výkon ligy v tomto období spoločne s Eliasom Petterssonom z Vancouveru a Austonom Matthewsom z Toronta.

Marc-Edouard Vlasic sa postaral o jeden z dvoch gólov San Jose, ktoré prehralo na ľade Anaheimu 2:3 po predĺžení. Skúsený Kanaďan sa presadil v treťom zápase za sebou. Podarilo sa mu to iba ako štvrtému obrancovi v klubovej histórii vo veku 36 a viac rokov, pred ním to dokázali len Brent Burns, Dan Boyle a Rob Blake.

Obranca Tyson Barrie odohral jubilejné 800. vystúpenie v základnej časti zámorskej profiligy. Tridsaťdvaročný kanadský zadák z tímu Predators však po ňom nemohol mať najlepšie pocity - jeho Nashville totiž prehral s Los Angeles 2:4.