Skrat a tvrdá pomsta. Rielly spoznal svoj trest za desivý krosček do hlavy

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Skrat a tvrdá pomsta. Rielly spoznal svoj trest za desivý krosček do hlavy

Rielly bol suspendovaný za tvrdý zákrok.
Rielly bol suspendovaný za tvrdý zákrok.Profimedia
Zákazom štartu v piatich zápasoch potrestalo vedenie NHL torontského obrancu Morgana Riellyho (29) za krosček do hlavy ottawského útočníka Ridlyho Greiga (21) v závere sobotňajšieho duelu. Rielly reagoval na to, že domáci hokejista šesť sekúnd pred koncom provokatívne napálil puk do prázdnej bránky namiesto toho, aby zvolil obyčajnú strelu. O treste rozhodla disciplinárna komisia.

Greig svojím razantným pokusom uzatváral konečný výsledok merania síl, ktoré domáci Senators vyhrali 5:3. Kanadský obranca po útoku na strelca gólu dostal od rozhodcov trest na päť minút + do konca zápasu. Tréner Toronta Sheldon Keefe po súboji označil Riellyho reakciu za adekvátnu.

Rodák z Vancouveru tak obdržal svoj prvý disciplinárny dištanc v 11-ročnej kariére v NHL. Do hry sa môže vrátiť 23. februára, keď sa Maple Leafs predstavia na ľade Vegas. Pre Toronto, ktoré je siedme vo Východnej konferencii, bude jeho absencia veľkým oslabením. So siedmimi gólmi a 36 asistenciami je štvrtým najproduktívnejším hráčom tímu.