Slafkovský dostal ramenom priamo do hlavy a nedohral. Montreal pokorila 12-bodová štvorica

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Slafkovský dostal ramenom priamo do hlavy a nedohral. Montreal pokorila 12-bodová štvorica
Slafkovský narazil na tvrdú prekážku.
Slafkovský narazil na tvrdú prekážku.Profimedia
Zámorská profiliga hlásila jedno slovenské vystúpenie, v ostrej akcii sa predstavil Juraj Slafkovský (19). O tom, že bola skutočne ostrá, sa košický rodák presvedčil v záverečnej časti stretu s Carolinou, keď ho oponent poslal k ľadu. Draftová jednotka z roku 2022 už zápas nedohrala.

Carolina - Montreal 5:3

Canadiens pricestovali na ľad Hurricanes s ambíciou pretrhnúť nepriaznivú sériu zo vzájomných duelov. Proti Caroline totiž naposledy vyhrali 1. marca 2020, odvtedy ťahajú šnúru šiestich prehier. Tú však znovu natiahli. Postarala sa o to najmä štvorica domácich hokejistov - Svečnikov sa blysol hetrikom, Fast mu sekundoval dvomi gólmi, Aho zaknihoval až štyri asistencie a Burns iba o jednu menej.

Na stretnutie nebude v dobrom spomínať Juraj Slafkovský. Necelých šesť minút pred koncom súboja ho ramenom priamo do tváre tvrdo zasiahol protivník Stefan Noesen. Slovák dovtedy odohral 20 minút, po tomto zásahu padol na ľad, následne smeroval do šatne a do merania síl už nezasiahol. Jeho Montrealu patrí vo Východnej konferencii 13. priečka, Hurricanes su na piatom mieste.

Ďalšie výsledky:

Vancouver - Philadelphia 1:4

Vegas - Los Angeles 3:2

San Jose - Edmonton 0:5