V slovenskom súboji sa radoval Tatar, Slafkovského Montreal i obhajca boli bezzubí

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

V slovenskom súboji sa radoval Tatar, Slafkovského Montreal i obhajca boli bezzubí

Slafkovský a spol. proti Los Angeles vyšli gólovo naprázdno.
Slafkovský a spol. proti Los Angeles vyšli gólovo naprázdno. Profimedia
Noc zo soboty na nedeľu v zámorskej NHL znamenala zmenu lídra celej súťaže, ako aj to, že z piatich Slovákov, ktorí boli v akcii, nebodoval ani jeden. Z výhry sa tešili Tomáš Tatar (32) a Miloš Kelemen (24).

NY Rangers - Boston 7:4

Hokejisti New Yorku Rangers triumfovali nad Bostonom a dostali sa na čelo súťaže. Práve Bruins boli pred stretnutím najlepším tímom ligy. Chris Kreider v drese domácich zaznamenal tri body (2+1), Artemij Panarin a Jimmy Vesey dosiahli zhodne gól a asistenciu.

Los Angeles - Montreal 4:0

Kings totálne vygumovali hráčov Montrealu, ktorým dovolili na bránku 18 striel, všetky chytil Phoenix Copley. V útoku sa činili pre zmenu dvojbodoví Pierre-Luc Dubois (0+2) a Trevor Moore (2+0). Pre Los Angeles išlo o piatu výhru po sebe, vďaka čomu sa dostali v Západnej konferencii na druhé miesto za Vegas o jediný bod s dvomi duelmi k dobru.

Juraj Slafkovský v drese Canadiens mal na konte jeden mínusový bod, dve strely na Copleyho, dve zablokoval súperovi, hit, jeden zisk puku a jedno vyhrané buly. Na ľade bol dokopy 17:47 minúty.

Colorado - Calgary 3:1

V drese "lavín" nastúpil Tomáš Tatar, za hostí odohrali zápas Martin Pospíšil a Adam Ružička. Ani jeden zo slovenských útočníkov však nebodoval.

Najviac času na ľade strávil Pospíšil, počas 14:11 minút vyslal na bránku dve strely, jednu aj zablokoval, pridal hit. Ružička odohral 10:45 minút tiež s dvoma strelami, raz puk stratil, zatiaľ čo Tatar za 10 minút neohrozil bránku ani raz, no zaznamenal plusový bod.

Vegas - Arizona 0:2

Do hry zasiahol aj Miloš Kelemen, v drese Arizony odohral 5:36 minút, najmenej z hráčov v zápase, bez akéhokoľvek zápisu do stretnutia.

Coyotes triumfovali na ľade obhajcu titulu vo Vegas 2:0, brankár Connor Ingram predviedol 34 úspešných zákrokov a zaknihoval svoj druhý shutout v kariére. Víťazstvo hostí zariadili gólmi Clayton Keller a Lawson Crouse.

Ďalšie výsledky:

New Jersey - Buffalo 7:2

Pittsburgh - Toronto 3:2

NY Islanders - Philadelphia 0:1 sn

San Jose - Vancouver 4:3