Mešár pomohol asistenciami k postupu cez Mišiaka, z prieniku v play-off sa teší aj Dej

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mešár pomohol asistenciami k postupu cez Mišiaka, z prieniku v play-off sa teší aj Dej

Mešár smeruje do ďalšieho kola nadstavby OHL.
Mešár smeruje do ďalšieho kola nadstavby OHL.Profimedia
Filip Mešár (20) prispel dvoma asistenciami k triumfu Kitcheneru na ľade Erie v prvom kole play-off OHL. Hostia tak vyhrali sériu 4:2 na zápasy a postúpili do ďalšej fázy Západnej konferencie, v ktorej sa stretnú s London Knights. Z postupu sa teší aj František Dej (19) v QMJHL.

Erie - Kitchener 3:4 pp

Mešár asistoval pri úvodných dvoch góloch hostí. Po prvom kole vyraďovačky je v kanadskom bodovaní jednotlivcov na tretej priečke, v šiestich stretnutiach nazbieral 10 bodov (1+9). Lídrom je v tomto smere s 11 bodmi Pano Fimis, jeho Erie však v súťaži už nepokračuje.

Za domácich zaknihoval jednu asistenciu ďalší slovenský útočník Martin Mišiak, ktorý v 58. minúte pomohol k vyrovnaniu na 3:3. Následné predĺženie rozhodol v šiestej minúte hosťujúci Lucas Ellinas, čím poslal Rangers do bojov proti London Knights.

Vo vyraďovacích dueloch Quebec Major Junior Hockey League (QMJHL) uspel káder Sherbrooke Phoenix, v ktorom pôsobí slovenský útočník František Dej. Ten sa v siedmom súboji série s tímom Blainville-Boisbriand Armada predstavil v prvom útoku domácich, síce nebodoval, ale po výhre 3:1 sa môže tešiť na zápasy proti Drummondvillu Voltigeurs.