Takmer 100-bodový Dvorský v play-off OHL končí, z postupu sa neteší ani Mešár

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Takmer 100-bodový Dvorský v play-off OHL končí, z postupu sa neteší ani Mešár
Dvorskému chýbal k pokoreniu magickej bodovej méty iba krôčik.
Dvorskému chýbal k pokoreniu magickej bodovej méty iba krôčik.Profimedia
Cesta slovenských produktívnych mladíkov sa v aktuálnom ročníku Ontario Hockey League skončila. Filip Mešár (20) aj Dalibor Dvorský (18) vypadli vo štvrťfinále vyraďovacej časti so svojimi tímami po jednoznačných prehrách 0:4 na duely.

Kitchener - London Knights 3:4

Po troch štvrťfinálových neúspechoch neostávalo celku Rangers nič iné ako vyhrať a zachrániť sa v sérii, no nepodarilo sa. Štvrtý duel rozhodla v prostrednom dejstve trojgólová štvorminútovka z produkcie hostí, ktorí si vypracovali náskok 4:1.

Domáci pred koncom druhej časti ešte znížili a v 58. minúte si gólom na 3:4 po asistencii Mešára dali nádej na vyrovnanie, to sa však nekonalo. Tímu Knights podľahli 0:4 na zápasy a ročník sa pre nich skončil. Slovenský útočník nazbieral za 55 súbojov 68 kanadských bodov (20+48).

Sudbury - North Bay Battalion 0:5

Rovnako jednoznačnú prehru si pripísal aj Dvorský a jeho Sudbury. Protivníkovi z North Bay vo štvrtom stretnutí nedokázali streliť ani jediný gól a päťgólový debakel tak dokonal vypadnutie po výsledku série 0:4. Hrdinom spečatenia postupu hostí sa stal Sandis Vilmanis s hetrikom a asistenciou.

Mladý slovenský hokejista nebodoval, v sezóne naskočil do 61 duelov a zaknihoval 48 presných zásahov a 51 asistencií. Od 100-bodovej méty ho tak delil jediný kanadský zápis.