Poprad nedal Třincu žiadnu šancu, strelil štyri góly a žiadny neinkasoval. Slovan prehral

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Poprad nedal Třincu žiadnu šancu, strelil štyri góly a žiadny neinkasoval. Slovan prehral

Aktualizované
Košice sa tešia z postupu do finále na Tatranskom pohári.
Košice sa tešia z postupu do finále na Tatranskom pohári.HC Košice
Hokejisti Košíc porazili v prvom zápase Tatranského pohára hráčov fínskeho tímu SaiPa 3:2 a postúpili do finále. Tam narazia na Poprad, ktorý prekvapivo a až príliš hladko zdolal Třinec 4:0.

Bremerhaven Pingiuns  - Slovan Bratislava 1:4

Hokejisti Slovana prehrali v prípravnom stretnutí v rámci turnaja Seidenstadt Cup v Krefelde s nemeckým Fischtownom Pingiuns. Jediný gól Bratislavčanov strelil v 44. minúte Liam Pecararo. Slovan sa v nedeľu o 13:00 stretne v boji o tretie miesto s Düsseldorferom.

Tatranský pohár

SaiPa - HC Košice 2:3

Pod Tatrami odštartoval druhý najstarší turnaj v Európe. Na Tatranský pohár znova dorazili známe značky. Hneď na úvod dokázali Košice poraziť fínsky celok SaiPa Lappeenranta a zahrajú si nedeľné finále. "Oceliarom" vyšiel záver úvodného dejstva, kedy sa presadili Zech a Lunter.

Kivenmäki síce znížil, no väčší pokoj na košické hokejky dal v tretej tretine útočník Fejes. SaiPa sa aj druhý raz dokázala dotiahnuť zásluhou Odena. Na viac sa už nezmohla, a tak si zahrá súboj o 3. miesto. Debut za áčko Košíc absolvoval len 15-ročný mladík Vladimír Dravecký.

HK Poprad - HC Oceláři Třinec 4:0

Poprad sa postaral o prekvapenie, pretože málokto čakal, že dokáže Třinec poraziť takto jednoznačne. Na domácom podujatí však brankár Rabčan udržal čisté konto a Drgoň otvoril skóre už po 43 sekundách hry. Na ďalší presný zásah sa čakalo do 46. minúty, kedy sa presadil aj Záborský. Následne sa pridali ešte Gerlach s Mlynarovičom.

Za hostí nastúpili všetci Slováci. Kapitánom bol Daňo, jeho asistentami Roman s Marinčinom a zvyšok tvorili Hudáček, Pánik, Roman, Čacho, Hrehorčák a Dravecký. Vo finále Tatranského pohára proti sebe v nedeľu nastúpia Poprad a Košice, o tretie miesto bude Třinec bojovať so SaiPou.

Memoriál Pavla Zábojníka

HK Olimpija Ľubľana - HC Frýdek-Místek 5:4 pp

Český tím mohol v prípade výhry oslavovať víťazstvo na zvolenskom turnaji. Začal výborne, pretože v polovici stretnutia viedol 3:0, lenže potom prišiel skrat a štyri inkasované góly po sebe. Frýdek-Místek síce vyrovnal, dostal duel do predĺženia, no tam sa tešila Olimpija

HKM Zvolen - GKS Tychy 2:1

Napriek piatovej prehre 2:9 vyhral domáce podujatie Zvolen. V druhom stretnutí však za neho nastúpili hráči farmárskeho Žiaru nad Hronom. "Bryndziari" sa tešia po výsledku 2:1. Skóre otvoril Cole Hurts a aj keď vyrovnal Padakin, tak víťazný gól v závere druhého dejstva vsietil Viedenský.