Osemnástka v poslednom dueli sezóny SHL neskórovala, zgustla si na nej Dubnica

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Osemnástka v poslednom dueli sezóny SHL neskórovala, zgustla si na nej Dubnica

Mladíci v záverečnom súboji sezóny neskórovali.
Mladíci v záverečnom súboji sezóny neskórovali.Facebook: AquaCity Pikes
Vložené 68. kolo TIPOS Slovenskej hokejovej ligy prinieslo jasné víťazstvo Dubnice nad projektom reprezentačnej osemnástky 5:0. Pre mladých Slovákov išlo zároveň o posledný súťažný duel v aktuálnej sezóne SHL.

Dubnica - Slovensko U18 5:0

Favorit sa príliš nerozpakoval a už v čase 4:15 viedol 2:0 po dvoch trefách Michala Kluku. Dubnica spečatila výhru dvomi zásahmi v presilovke v druhej časti hry, pričom v závere uzavrel výsledok tiež svojím druhým gólom a celkovo štvrtým bodom v stretnutí Radoslav Tybor

Považania sa po výhre tri kolá pred koncom základnej časti posunuli na piate miesto so 68 bodmi, čo im zabezpečuje priamy postup do štvťfinále play-off. Na siedmu Skalicu, ktorá by ako prvá musela hrať osemfinále, majú náskok dvoch bodov.

Slovenská osemnástka sa týmto meraním síl lúči s ročníkom 2023/2024 v rámci SHL. V 24 zápasoch dvakrát vyhrala (raz v riadnom hracom čase a raz po samostatných nájazdoch), dvakrát ťahala za kratší povraz po 60 minútach, pričom mala skóre 41:129. Nasledovať bude príprava na majstrovstvá sveta, ktorá sa konajú na prelome apríla a mája.

Tabuľka pred záverečnými tromi kolami SHL.
Tabuľka pred záverečnými tromi kolami SHL.Flashscore