Návrat domov. Spišská Nová Ves sa dohodla s Bakošom, hrať bude v rámci otvorenej zmluvy

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Návrat domov. Spišská Nová Ves sa dohodla s Bakošom, hrať bude v rámci otvorenej zmluvy

Bakoš sa vracia do svojho materského klubu.
Bakoš sa vracia do svojho materského klubu.Profimedia
Extraligový klub HK Spišská Nová Ves angažoval skúseného slovenského útočníka Martina Bakoša (33) na otvorenú zmluvu. Spišiaci o tom informovali na sociálnych sieťach.

Bakoš si v uplynulej sezóne obliekal dres švajčiarskeho klubu HC Ajoie. Nastúpil na 43 duelov, v ktorých nazbieral 20 bodov za šesť gólov a 14 asistencií. V priebehu kariéry hral aj v KHL za Slovan Bratislava, s ktorým získal titul v extralige v roku 2012. Na konte má tiež dva české tituly s Libercom a Třincom. Slovensko reprezentoval na dvoch MS 2016 i 2018 a v rovnakom roku nechýbal ani na ZOH v Pjongčangu.

"Všetci sme veľmi šťastní, že sa nám podarilo po dvojročnej intenzívnej komunikácii dohodnúť s jedným z najlepších odchovancov nášho klubu. Martin k nám prichádza na otvorenú zmluvu a v kútiku duše dúfame, že sa mu u nás natoľko zapáči, že s nami ostane počas celej sezóny. Som presvedčený o tom, že sa 'Baky' od prvého dňa zaradí medzi najlepších hráčov ligy a svojou hrou bude baviť našich skvelých fanúšikov," uviedol športový manažér klubu Radomír Heizer.