Slovák sa Košičanom pripomenul gólom, podľa Oremusa zvíťazili zaslúžene

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Slovák sa Košičanom pripomenul gólom, podľa Oremusa zvíťazili zaslúžene
Slovan prišiel o sériu výhier.
Slovan prišiel o sériu výhier.TASR
Hokejisti Slovana Bratislava chceli v piatok proti Košiciam zvíťaziť a pripísať si tak siedmy triumf v extraligovej sezóne, ale proti "oceliarom" nepodali ideálny výkon. Naopak, zverenci Dana Cemana (50) hrali výborne celých 60 minút a mali zápas pod kontrolou. Pod triumf 4:1 sa podpísal aj útočník Marek Slovák (35), ktorý len v stredu zamieril do tímu z Nitry.

Skúsený center zaznamenal gól a pripísal si aj jednu asistenciu. Pochválil takisto atmosféru, na súboj rivalov bolo zvedavých 8 165 divákov, čo je druhá najvyššia návšteva v tejto sezóne. "Atmosféra bola skvelá, hrá sa mi pred takou kulisou veľmi dobre. Je to veľké derby, takže sa to dalo čakať. Som rád, že sme si odviezli všetky body," vravel Slovák.

Slovan Bratislava - Košice 1:4

"Držali sme sa herného plánu celých 60 minút. Na Slovane sa hrá ťažko, som rád, že sme dokázali zvíťaziť. Ja som sa cítil dobre na ľade, som v tíme, ktorý dobre poznám, poznám trénera. Musíme teraz poriadne zregenerovať, čaká nás dlhá cesta domov, v nedeľu máme doma ťažký zápas proti Zvolenu," dodal.

Tréner Slovana Peter Oremus bol po zápase sklamaný, ale triumf Košíc považuje za spravodlivý. "Košice zvíťazili úplne zaslúžene, boli jednoznačne lepšie a gratulujem im. My sme sa neudržali v útočnom pásme na to, aby sme ich ohrozili. Narazili sme na súpera, ktorý má kvality ako my, ale keď sa nedokážeme presadiť v pásme, máme problém a tu sme narazili. Čaká nás veľa práce," zhodnotil stretnutie.

Postavenie oboch celkov v tabuľke po vzájomnom zápase.
Postavenie oboch celkov v tabuľke po vzájomnom zápase.Flashscore