Výborný chlapec, ale náš štýl mu nesadol. Na Spiši sa rozlúčili s českých útočníkom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Výborný chlapec, ale náš štýl mu nesadol. Na Spiši sa rozlúčili s českých útočníkom

Spolupráca Rostislava Marosza (vľavo) a trénera Vlastimila Wojnara (vpravo) dlho nevydržala.
Spolupráca Rostislava Marosza (vľavo) a trénera Vlastimila Wojnara (vpravo) dlho nevydržala. TASR
V kádri hokejistov HK Spišská Nová Ves už nefiguruje český útočník Rostislav Marosz (32). Do tímu prišiel pred prebiehajúcou sezónou 2023/24. V siedmich dueloch si do štatistík pripísal tri kanadské body za gól a dve asistencie.

Spišiaci majú po ôsmom kole 19 bodov a sú na čele Tipos extraligy o bod pred Novými Zámkami a Zvolenom. Ukončenie spolupráce s Maroszom je tretí zásah do kádra od začiatku sezóny.

Prvým bola nedávna útočníkov s Dukly Trenčín, v rámci ktorej odišiel na hosťovanie Matej Giľák a prišiel Michael Drábek. Následne sa do tímu vrátil produktívny kanadský útočník Kale Kerbashian.

Ostatné výsledky Spišiakov.
Ostatné výsledky Spišiakov.Flashscore

"Náš tím sa prezentuje určitým herným štýlom, ktorý mu nesadol," uviedol generálny manažér Richard Rapáč na klubových sociálnych sieťach na adresu Marosza.

"Je to výborný chlapec, ktorý zapadol do kabíny. Po ľudskej stránke s ním nebol žiadny problém. Bohužiaľ, po stránke športovej to neklaplo. Výkony z jeho strany neboli také, ako si obe strany predstavovali. Do ďalšej kariéry mu držíme palce a prajeme všetko dobré," poznamenal Rapáč.