Honzek sa blysol dvomi gólmi, Chromiak rozhodol. Body Mišiaka a Molnára na výhru nestačili

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Honzek sa blysol dvomi gólmi, Chromiak rozhodol. Body Mišiaka a Molnára na výhru nestačili

Honzek strelil v druhom zápase po návrate hneď dva góly.
Honzek strelil v druhom zápase po návrate hneď dva góly.Profimedia
Slovenský útočník Samuel Honzek (18) sa po zdravotných problémoch vrátil na ľadové plochy a pri výhre jeho Vancouveru nad Tri-City sa v zámorskej OHL blysol dvomi gólmi.

Šestnástka tohtoročného draftu NHL odohrala svoj druhý duel. Ten prvý absolvovala o deň skôr, lenže Giants podľahli Kelowne. Honzek mal až sedem striel na bránku. Obranca Jozef Viliam Kmec raz prihrával, keď jeho Prince George zdolal Spokane (6:3). Zadák Alex Čajkovič sa pobil pri výhre North Bay.

Ani tri body Martina Mišiaka nestačili jeho Erie v nočnom zápase juniorskej OHL na víťazstvo proti Owen Soundu, ktorý na domácom ľade uspel 7:4. Slovenský útočník strelil jeden gól a dvakrát asistoval. Bilanciou jeden zásah a jedna asistencia sa prezentoval aj jeho krajan a spoluhráč z formácie Ondrej Molnár. Za domácich jednu prihrávku zaknihoval Servác Petrovský

Martin Chromiak zaznamenal svoj šiesty gól v prebiehajúcej sezóne zámorskej AHL. Dvadsaťjedenročný krídelník rozhodol v predlžení o víťazstve Ontaria nad Coachellou a vyhlásili ho za prvú hviezdu zápasu. Skóroval v 63. minúte, keď sa dostal do prečíslenia s Malcevovom. Jeho spoluhráč mu prihral a útočník strelou z prvej prestrelil Driedgera.

Chromiak sa presadil po troch stretnutiach, v ktorých vyšiel bodovo naprázdno, celkovo má po 19 dueloch sezóny na konte desať bodov za šesť gólov a štyri asistencie. V rámci AHL prispel obranca Patrik Koch asistenciou k výhre Tucsonu nad San Jose. Krídelník Regenda znova chýbal v zostave San Diega pre zranenie.