Hrunčáková si deblové finále nezahrá. Trápenie Swiatekovej, Alcaraz pohodlne ďalej

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Hrunčáková si deblové finále nezahrá. Trápenie Swiatekovej, Alcaraz pohodlne ďalej
Aktualizované
Alcaraz vstúpi do turnaja v Pekingu.
Alcaraz vstúpi do turnaja v Pekingu.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 29. septembra?

15:30 - Carlos Alcaraz má za sebou po senzačnom wimbledonskom triumfe veľmi zlú sezónu na amerických betónoch a okrem neúspešnej obhajoby titulu na US Open prišiel aj o post svetovej jednotky. Napraviť si to môže na ázijskom turné, ktoré v Pekingu odštartoval víťazstvom 6:4, 6:3 nad kvalifikantom Yannickom Hanfmannom v prvom kole. Jeho ďalším súperom bude Lorenzo Musetti.

Zostrih súboja Alcaraz - Hanfmann.
Flashscore

15:00 - Slovenská tenistka Viktória Hrunčáková spolu s Holanďankou Arantxou Rusovou neuspeli v semifinále štvorhry na turnaji WTA v čínskom meste Ning-po. S najvyššie nasadeným nemecko-ruským párom Laura Siegemundová, Vera Zvonariovová prehrali hladko 3:6 a 1:6.

13:34 - Karen Chačanov získal pred pár dňami v Ču-chaji svoj prvý titul po piatich rokoch, v Pekingu však skončil už v úvodnom kole. V súboji hráčov Top 20 prehral s Lorenzom Musettim 3:6, 6:1, 2:6. Talian sa v druhom kole môže stretnúť s Carlosom Alcarazom, ak najvyššie nasadený hráč zdolá kvalifikanta Yannicka Hanfmanna.

13:04 - Ons Džabúrová je v čínskom Ning-po jedno víťazstvo od piateho triumfu na vrcholnom podujatí, prvého na tvrdom povrchu. Nasadená jednotka zdolala bývalú semifinalistku French Open Naďu Podoroskú 6:3, 1:6, 6:2 a vo finále sa stretne s nádejnou tínedžerkou Dianou Šnajderovou.

12:31 - Alexander Zverev mal v prvom kole turnaja v Pekingu nečakané problémy s trápiacim sa Diegom Schwartzmanom, ale o víťaznú sériu neprišiel. Desiaty hráč dopodával úvodné dejstvo a teraz až 133. muž rebríčka sa presadil po dvoch hodinách a 27 minútach 6:7, 6:1, 6:4. Šampión z predchádzajúceho podujatia v Čcheng-tu si zahrá s Alejandrom Davidovičom o šieste víťazstvo v rade.

11:33 - Maria Sakkariová pred týždňom na turnaji WTA 1000 v Guadalajare oslávila len druhý triumf na najvyššom okruhu v kariére a natiahla víťaznú sériu na sedem zápasov a 14 setov. Grécka jednotka vo štvrťfinále v Tokiu aj v semifinále v Mexiku jasne zdolala Caroline Garciovú, tentoraz dvakrát 6:2. O ďalšiu finálovú účasť bude usilovať proti nasadenej dvojke Jessice Pegulovej.

Zostrih zápasu Sakkariová - Garciová
Flashscore

11:29 - Stefanos Tsitsipas získal začiatkom augusta na menšom podujatí v Mexiku prvý titul od vlaňajšieho júna, ale neprelomil tohtoročnú smolu a už štvrtý turnaj v rade neporazil viac ako jedného súpera. Najlepší grécky tenista prehral v prvom kole v Pekingu s Nicolásom Jarrym dvakrát 4:6. Nestačil na neho už druhýkrát v tomto roku. Čiľan, ktorý upravil svoju bilanciu proti hráčom Top 10 na 7-10, sa v ďalšom zápase stretne s kvalifikantom Matteom Arnaldim.

11:16 - Andrej Rubľov v súboji hráčov z prvej dvadsiatky na silne obsadenej "päťstovke" v Pekingu zdolal Camerona Norrieho 4:6, 6:1, 6:4 a pri štvrtom štarte na tomto podujatí prešiel cez prvé kolo. Piaty nasadený Rus, ktorý prerušil sériu troch neúspechov na turnajoch ATP, sa v druhom kole stretne s Ugom Humbertom.

10:51 - Linda Fruhvirtová si na podujatí WTA 250 v čínskom Ning-po nezahrá svoje druhé finále na vrcholnom turnaji v kariére. Šampiónka z minuloročného podujatia v Čennai prehrala v semifinále 4:6, 1:6 s veľmi dobre hrajúcou Dianou Šnajderovou, ktorá vyhrala aj svoj šiesty zápas proti Češke a nadviazala na skalp Petry Kvitovej. Vo svojom prvom finále na tejto úrovni Ruska vyzve najvyššie nasadenú Ons Džabúrovú alebo Naďu Podorosku.

09:52 - Holger Rune v posledných mesiacoch bojoval so zranením chrbta, aby v Pekingu dosiahol prvé víťazstvo od štvrťfinále Wimbledonu. Dánsky supertalent zdolal dvakrát 6:4 trápiaceho sa Félixa Augera-Aliassima a prerušil sériu siedmich prehier. V druhom kole sa nasadený hráč číslo tri stretne s Grigorom Dimitrovom.

Zostrih zápasu Rune - Auger-Aliassime
Flashscore

09:40 - Jessica Pegulová pokračuje vo svojich dobrých výkonoch na turnaji v Tokiu. Nasadená dvojka v úvodnom zápase zničila Cristinu Bucsovú 6:1, 6:2 a vo štvrťfinále deklasovala za hodinu 6:1, 6:0 svetovú trinástku Dariu Kasatkinovú, ktorej nedovolila ani raz ubrániť servis. O svoje tretie tohtoročné finále bude usilovať proti Caroline Garciovej alebo Marii Sakkariovej.

Zostrih zápasu Pegulová - Kasatkinová
Flashscore

09:34 - Jannik Sinner v úvodnom kole turnaja v Pekingu neudržal náskok setu a brejku proti Danielovi Evansovi a napokon zostal na kurte tri hodiny. Svetová sedmička zvíťazila 6:4, 6:7, 6:3, o štvrťfinále sa stretne buď s domácou divokou kartou Junchengom Shangom, alebo Jošihitom Nišiokom.

08:53 - Grigor Dimitrov zdolal na podujatí ATP 500 v Pekingu Američana Mackenzieho McDonalda 2:6, 7:6, 6:1, hoci prehrával 2:6 a 1:5. V druhom kole sa skúsený Bulhar stretne s Dánom Holgerom Runom alebo Kanaďanom Félixom Augerom-Aliassimom.

08:42 - Iga Swiateková po triumfe na Roland Garros pokračuje v slabých výkonoch. V Tokiu na svojom prvom turnaji po zostupe z čela svetového rebríčka skončila vo štvrťfinále po trojsetovej prehre 2:6, 6:2, 4:6 s doteraz najobľúbenejšou súperkou Veronikou Kudermetovovou, s ktorou v predchádzajúcich štyroch dueloch stratila dokopy len desať gemov.

Zostrih súboja Kudermetovová - Swiateková.
Flashscore

08:02 - Daniil Medvedev vyhral svoj prvý zápas od prehry vo finále US Open, keď pri svojom debute na štedro dotovanom turnaji ATP 500 v Pekingu zdolal svetovú trinástku Tommyho Paula hladko 6:2, 6:1. V druhom kole si svetová trojka zmeria sily s Austrálčanom Alexom de Minaurom (h2h 5:2).

Zostrih súboja Medvedev - Paul.
Flashscore

07:14 - Anastasia Pavľučenkovová zdolala v Tokiu Jekaterinu Alexandrovovú 6:2, 7:5 a prvýkrát od prehry vo finále Roland Garros 2021 postúpila do semifinále na hlavnom okruhu. Vyhrala 11 z posledných 12 zápasov.

07:00 - Slovenku Viktóriu Hrunčákovú čaká v čínskom Ning-pe semifinále štvorhry na poduajtí WTA. Spoločne s partnerkou Arantxou Rusovou z Holandska budú čeliť nemecko-ruskému prvému nasadenému páru Siegemundová/Zvonarevová. Duel má naplánovaný začiatok o 11:30.

06:15 - V piatok sa uskutoční aj niekoľko atraktívnych duelov. Svetová dvojka Iga Swiateková si v Tokiu zahrá o postup do semifinále s Veronikou Kudermetovovou. Ďalší dôležitý turnaj sa koná aj v čínskom Pekingu, kde sa v piatok v prvom kole stretne Carlos Alcaraz s Yannickom Hanfmannom.