Gombos vo Francúzsku do finále kvalifikácie, Laver Cup v réžii Tímu sveta

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Gombos vo Francúzsku do finále kvalifikácie, Laver Cup v réžii Tímu sveta
Aktualizované
Sakkariová získala cennú trofej.
Sakkariová získala cennú trofej.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 24. septembra?

16:20 - Na podujatí v čínskom Ču-chaj sa po tajbrejkovej bitke do semifinále prebojoval aj Aslan Karacev. Po dvoch hodinách a 23 minútach zdolal britského súpera Camerona Norrieho dvakrát 7:6 (5).

Zostrih zápasu Karacev - Norrie
Flashscore

15:45 - Alexander Zverev postúpil do semifinále dvojhry na tenisovom turnaji ATP v čínskom Čcheng-tu. Najvyššie nasadený hráč si poradil so Srbom Miomirom Kecmanovičom v troch setoch 5:7, 7:5 a 6:2.

Zostrih zápasu Zverev - Kecmanovič
Flashscore

15:23 - Norbert Gombos postúpil do finále kvalifikácie na challengeri 125 vo francúzskom meste Orleáns (145 000 EUR, tvrdý povrch v hale). V úvodnom eliminačnom kole zvíťazil nad domácim hráčom Kennym de Schepperom a zdolal ho 6:4, 6:4 za 77 minút. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza si v súboji o postup do hlavnej súťaže zmeria sily s ďalším Francúzom Tristanom Lamasineom.

V hlavnej súťaži dvojhry aj štvorhry sa predstaví zo Slovákov Alex Molčan. Vo dvojhre vyzve druhého nasadeného Francúza Lucu Van Asscheho, vo štvorhre spolu s Čechom Tomášom Macháčom zabojujú proti holandskému páru Sander Arends, David Pel.

10:52 - Ruský tenista Karen Chačanov nebude chýbať vo štvrťfinále turnaja ATP v čínskom meste Ču-chaj. Najvyššie nasadený hráč vo štvrťfinále zdolal šestku podujatia Američana Mackenzieho McDonalda 4:6, 6:4, 6:4.

Zostrih zápasu Chačanov - McDonald
Flashscore

09:04 Viktória Hrunčáková postúpila do hlavnej súťaže na turnaji WTA v čínskom meste Ning-po. Vo finále kvalifikácie zvíťazila nad domácou hráčkou Jou Siao-ti 6:4, 6:2. Slovenská tenistka tak má šancu nadviazať na svoje predchádzajúce vystúpenie na inom čínskom podujatí. V Kantone sa dostala až do štvrťfinále, v ktorom nestačila na neskoršiu víťazku Wang Si-jü.

07:45 - Ďalšie body pre Tím sveta v rámci Laver Cupu priniesla druhá štvorhra. Auger-Aliassime a Shelton si poradili s dvojicou Hurkacz - Monfils po setoch 7:5 a 6:4. Mužstvo Johna McEnroea vedie už 10:2. V druhom dni turnaja sa za každú výhru pripisovali dva body.

06:05 - Maria Sakkariová zdolala Caroline Dolehideovú 2:0 a stala sa prvou hráčkou, ktorá v roku 2023 vyhrala turnaj WTA 1000 bez straty setu. Takistou je prvou tenistkou, ktorej sa to podarilo na tvrdom povrchu od úspechu Igy Swiatekovej v Miami 2022. Viac v článku.

05:50 - Počas druhého hracieho dňa sa na Laver Cupe za výhru v zápase udeľujú dva body. Na 8:2 pre Tím sveta zvyšoval France Tiafoe. Američan zdolal európsku prekážku v podobe poľského oponenta Huberta Hurkacza 7:5 a 6:3.

01:57 - Tím Európy sa dočkal triumfu až na šiesty pokus. Prvé body na ich konto získal Casper Ruud. Nórsky tenista dokázal poraziť amerického súpera Tommyho Paula 7:6 (6) a 6:2.

00:32 - Piaty meranie síl na slávnom Laver Cupe šlo opäť na stranu Tímu sveta. Dva body za víťazstvo pripísal svojmu tímu Taylor Fritz, ktorý si poradil s Andrejom Rubľovom 6:2, 7:6 (3).