Schmiedlová v Taliansku bez trofeje, Molčan ukončil spoluprácu s trénerom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Schmiedlová v Taliansku bez trofeje, Molčan ukončil spoluprácu s trénerom
Aktualizované
Sakkariová si zahrá vo finále turnaja kategórie 1000.
Sakkariová si zahrá vo finále turnaja kategórie 1000.Reuters
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 23. septembra?

22:42 - Hráči TK LOVE 4 TENNIS Bratislava získali titul v slovenskej Extralige 2023. Vo finále zvíťazili nad ŠK Blava 1928 Jaslovské Bohunice najtesnejším rozdielom 4:3. Viac v článku.

19:24 - Slovenský tenista Alex Molčan v sobotu potvrdil, že ukončil spoluprácu s trénerom Mariánom Vajdom. V krátkom vyjadrení sa mu poďakoval a do budúcnosti zaželal len to najlepšie.

"Aj keď by to malo byť iba vyjadrenie, radšej by som bol, aby to bolo hlavne poďakovanie. Ďakujem pánovi trénerovi Vajdovi, za všetky skúsenosti, ktoré mne aj celému tímu za obdobie našej spolupráce odovzdal. Otvorili ste mi oči v tom, ako má profesionálny tenis vyzerať a aj vďaka Vám som sa dokázal posunúť o krok vyššie. Som Vám nesmierne vďačný nielen za to, čo ste mi odovzdali na kurte, ale aj mimo neho. Ste vynikajúci človek, veľká osobnosť a v budúcnosti si zaslúžite len to najlepšie," uviedol vo vyjadrení, ktoré sprostredkoval jeho manažér Tomáš Kostelničák.

Molčan mení trénera.
Molčan mení trénera.Profimedia

17:19 - Slovenskej tenistke Anne Karolíne Schmiedlovej sa nepodarilo získať titul vo dvojhre na turnaji WTA 125 v Parme. V pozícii najvyššie nasadenej hráčky prehrala vo finále s turnajovou dvojkou Anou Bogdanovou z Rumunska 5:7, 1:6. Nenadviazala tak na predošlé tri vzájomné stretnutia, v ktorých zvíťazila.

15:22 – Alexander Zverev sa nečakane nadrel na víťazný vstup do turnaja ATP 250 v čínskom Chengde, Pavla Kotova zdolal až po dva a pol hodine hry 7:6, 4:6, 6:1. Vo štvrťfinále sa najvyššie nasadený Nemec stretne so Srbom Miomirom Kecmanovičom.

14:50 - Hráčky TK Slávia STU Bratislava získali titul v slovenskej extralige v ročníku 2023. Vo finále zdolali TC EMPIRE Trnava presvedčivo 4:0. Viac v článku.

14:43 - Andy Murray prehral s Aslanom Karacevom aj druhý vzájomný zápas. Na turnaji ATP 250 v čínskom Zhuhai skúsený Brit neudržal vedenie a prehral 6:4, 3:6, 2:6.

11:00Dalibor Svrčina končí v druhom kole aj na svojej druhej akcii na hlavnom okruhu. Na podniku ATP 250 v čínskom Zhuhai dvadsaťročný Čech nestačil na piateho nasadeného Tomása Martína Etcheverryho, Argentínčania podľahol 2:6, 3:6.

09:47 - Slovenská tenistka Viktória Hrunčáková postúpila do finále kvalifikácie dvojhry na turnaji WTA v čínskom Ningbo po tom, ako si v sobotu poradila s domácou Ťing-Ťing Lu 6:4, 6:1. Súperkou tretej nasadenej v zápase o účasť v hlavnej súťaži bude ďalšia čínska tenistka Siao-Ti Jou.

09:08 - Dvadsaťtriročný Sebastian Korda má za sebou víťaznú premiéru na turnajoch v Číne. Do podniku ATP 250 v Zhuhai vkročil štvrtý nasadený Američan triumfom 6:1, 2:6, 6:3 nad Francúzom Alexanderom Müllerom. Vo štvrťfinále čaká Američan na víťaza duelu medzi Daliborom Svrčinom a Tomásom Martínom Etcheverrym.

Zostrih zápasu Korda – Müller
Flashscore

08:43 - Grigor Dimitrov vstúpil do turnaja ATP 250 v čínskom Chengde očakávanou výhrou 6:3, 6:4 nad peruánskym antukárom Juanom Pablom Varillasom. Vo štvrťfinále sa tretí nasadený Bulhar stretne s Austrálčanom Christopherom O'Connellom.

08:02 – Prvý deň Laver Cup mal nečakane jednostranný priebeh. Tím sveta vo Vancouveri vedie nad Európanmi 4:0, keď získal bod aj vo štvorhre. Viac v článku.

07:15 - Maria Sakkariová urobila pri víťazstve nad Caroline Garciovou v Guadalajare len sedem nevynútených chýb. Ak nepočítame United Cup, je to najmenej, ktorých sa grécka tenistka dopustila v rámci zápasu na WTA Tour v tomto roku. Sakkariová navyše na ceste do mexického finále len druhýkrát z 20 zápasov v roku 2023 nestratila svoje podanie na turnaji kategórie 1000 (prvýkrát v Madride proti Badosovej).

Zostrih zápasu Garciaová – Sakkariová
Flashscore

06:56 - 111. hráčka sveta Caroline Dolehideová na 'tisícke' v mexickej Guadalajare pokračuje v životnom turnaji. Dvadsaťpäťročná Američanka vo svojom prvom semifinále na okruhu WTA porazila 7:5, 6:3 krajanku Sofiu Keninovú, pripísala si piatu výhru počas piatich dní a zabezpečila si súboj o titul.

06:49 - Vo Vancouveri odštartoval 6. ročník Laver Cupu a domáci Tím sveta zatiaľ robí maximum pre to, aby obhájil premiérový triumf. V úvodných troch dvojhrách tenisti výberu kaptána Johna McEnroea nestratili proti Európanom ani set a vedú 3:0. Ben Shelton porazil 7:6, 6:1 Arthura Filsa, Francisco Cerúndolo zdolal 6:3, 7:5 Alejandra Davidovicha Fokinu a Félix Auger-Aliassime si poradil 6:4, 6:3 s Gaëlom Monfilsom.