Schmiedlová postúpila do talianskeho finále, Klein vo Francúzsku končí

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Schmiedlová postúpila do talianskeho finále, Klein vo Francúzsku končí

Aktualizované
Schmiedlovej sa v Parme darí.
Schmiedlovej sa v Parme darí.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 22. septembra?

19:22 - Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová postúpila do finále dvojhry na turnaji WTA 125 v Parme V semifinále vyradila v pozícii nasadenej jednotky Poľku Katarzynu Kawovú 7:5, 7:5 a odplatila jej minulotýždnovú prehru z podujatia v Ľubľane. V dueli o titul sa stretne s Rumunkou Anou Bogdanovou.

16:36 - Jozef Kovalík si semifinále na challengerovom podujatí v rakúskom Bad Waltersdorfe nezahrá. Po takmer dvoch hodinách podľahol Talianovi Pellegrinovi 6:7 (4) a 5:7.

16:15 - Karen Chačanov sa na nedávnom US Open vrátil po takmer trojmesačnej zdravotnej pauze a prehral hneď v prvom kole s Michaelom Mmohom. Na ďalšej akcii v čínskom Chengde však v úvodnom zápase nezaváhal a s kvalifikantom Alexom Boltom si po odvrátení všetkých 10 brejkbalov poradil dvakrát 6:4. O tretie tohtoročné semifinále a prvé po šiestich mesiacoch sa bude usilovať proti Mackenziemu McDonaldovi.

15:13 - Xiyu Wangová prehrala všetky tri predchádzajúce semifinále na najvyššom okruhu, ale v tom štvrtom už uspela. Dvadsaťdvaročná Číňanka zdolala na domácej pôde v Guangzhou 6:3, 6:4 rozbehnutú Greet Minnenovou a o svoj najväčší titul zabojuje proti nasadenej jednotke Magde Linetteovej.

14:02 - Slovenský tenista Lukáš Klein z dohrávaného duelu s Liamom Broadym nevyšiel víťazne. Po štvrtkových 13 minútach sa v piatok zdržal na kurte iba hodinu a dve minúty. S turnajom vo francúzskom Saint-Tropez sa rozlúčil prehrou 2:6, 2:6.

13:27Magda Linetteová ukončuje na podniku WTA 250 v čínskom Guangzhou jednu nelichotivú sériu za druhou. Nasadená jednotka v tomto týždni prešla do svojho prvého štvrťfinále od konca februára, uhrala svoje prvé semifinále od januárového Australian Open a po výhre 6:2, 6:3 nad Juliou Putincevovou dosiahla na svoju prvú finálovú účasť po ročnej odmlke. V sobotu narazí na Greet Minnenovú alebo Xiyu Wang a pokúsi sa vylepšiť svoju finálovú bilanciu 2:3 na najvyššej tour.

Zostrih zápasu Linetteová – Putincevová
Flashscore

12:59 - Vít Kopřiva pokračuje v zbieraní skvelých výsledkov na challengeroch a už na treťom po sebe sa prebojoval do semifinále. Dvadsaťšesťročný Čech po triumfe v Tullne a finále v Štetíne nechýba medzi najlepším kvartetom ani v Bad Waltersdorfe, kde v piatok zvládol pomerom 6:4, 7:5 štvrťfinále s kvalifikantom Marvinom Möllerom. Na celkovo piate finále na akciách tejto úrovne bude útočiť proti Jánovi Choinskému alebo Dennisovi Novakovi.

11:52 - Jan-Lennard Struff musel pre zdravotné problémy vynechať posledné dva Grand Slamy sezóny a do akcie sa vrátil až v tomto týždni na turnaji ATP v čínskom Zhuhai. Hráč z 23. priečky ATP svoj prvý súťažný duel presne po troch mesiacoch zvládol, keď porazil 6:3, 1:6, 6:4 Cristiana Garína. Finalista dvoch tohtoročných podnikov ATP sa vo štvrťfinále stretne s Jošihitom Nišiokom.

Zostrih zápasu Struff – Garín
Flashscore

10:37 - Roman Safiullin pokračuje v čínskom Chengde v suverénnych výkonoch. Po Brandonovi Nakashimovi nepovolil set ani Danielovi Evansovi, nasadenú štvorku zdolal dvakrát 6:3. O svoje tretie semifinále na turnajoch ATP si zahrá s Jordanom Thompsonom.

Zostrih zápasu Safiullin – Evans.
Flashscore

07:28 - Svetová deviatka Maria Sakkariová na akcii WTA 1000 v Guadalajare ďalej potvrdzuje úlohu favoritky a po výhre 6:3, 6:4 nad kolumbijským prekvapením turnaja Emilianou Arangovou postúpila medzi kvarteto najlepších. O vylepšenie mizernej semifinálovej bilancie (8:22) a obhajobu minuloročného finále si druhá nasadená Grékyňa zahrá s Francúzkou Caroline Garciovou.

Zostrih zápasu Sakkariová – Arangová
Flashscore

07:10 - Po vyradení nasadenej jednotky turnaja a zdolaní Turka Kirkina sa Jozef Kovalík v Bad Waltersdorfe predstaví v treťom vystúpení. Na rakúskej antuke ho vo štvrťfinále vyzve taliansky protivník Andrea Pellegrino.

07:02 - Najvyššie nasadenou tenistkou antukového podujatia v Parme je Anna Karolína Schmiedlová. Slovenská hráčka sa na juhu Európy predstaví už v semifinále, v ktorom bude jej súperkou Poľka Katarzyna Kawaová.

06:58 - Caroline Garciová vo štvrťfinále turnaja WTA 1000 v Guadalajare porazila 6:3, 6:4 Viktoriu Azarenkovú, vzájomnú bilanciu upravila na 4:1. Prvýkrát od marca a série jedenástich nepodarených turnajov vyhrala tri zápasy po sebe.

06:49 - Lukáša Kleina čaká dohrávka osemfinálového duelu vo francúzskom Saint-Tropez. Štvrtkový zápas Slováka proti Liamovi Broadymu bol po 13 minútach za stavu 2:1 pre Brita prerušený. Obaja by v hre mali pokračovať v piatok.

06:30 - Caroline Dolehideová je najnižšie postavenou hráčkou v rebríčku WTA (111. miesto), ktorá sa dostala do semifinále turnaja kategórie 1000 od postupu Svetlany Kuznecovovej v Cincinnati 2019 (153. miesto). Američanka v druhom sete štvrťfinále v Guadalajare odvrátila štyri mečbaly proti Talianke Martine Trevisanovej.