Úspešná slovenská streda, postúpili Schmiedlová, Kovalík i Hrunčáková

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Úspešná slovenská streda, postúpili Schmiedlová, Kovalík i Hrunčáková

Aktualizované
Schmiedlová je najväčšou favoritkou na výhru v Parme.
Schmiedlová je najväčšou favoritkou na výhru v Parme.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 20. septembra?

23:01 - Sofia Keninová zdolala v Guadalajare svetovú šestnástku Jelenu Ostapenkovú z Lotyšska 6:4, 7:5 a bez straty setu postúpila do štvrťfinále. Dvadsaťštyriročná Američanka, ktorá vyhrala sedem z posledných ôsmich zápasov, sa stretne buď s krajankou Emmou Navarrovou, alebo Kanaďankou Leylah Fernandezovou.

Zostrih súboja Keninová - Ostapenková.
Flashscore

20:42 - Svetová jedenástka Caroline Garciová porazila v Guadalajare Američanku Hailey Baptisteovú 7:5, 6:4 a stala sa prvou hráčkou, ktorá postúpila do štvrťfinále. Dvadsaťdeväťročná Francúzka bude hrať s Viktoriou Azarenkovou alebo Veronikou Kudermetovovou o prvú sériu troch víťazstiev od marcového Monterrey a účasť v semifinále.

Zostrih súboja Garciová - Baptisteová.
Flashscore

18:10 - "Bol to veľmi náročný zápas, pravý maratón. Cítim úľavu, že sa mi podarilo zvíťaziť a postúpiť medzi najlepšiu osmičku. Do uplynulých dvoch zápasov som dala naozaj všetko. Diváci boli skôr na strane domácej Jüe Jüan, no som rada, že hŕstka z nich zostala na tribúnach až do neskorých večerných hodín a podporovala nás," uviedla Hrunčáková v pozápasovom interview.

17:46 - Slovenka Viktória Hrunčáková sa prebojovala už do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v Kantone. V 2. kole v pozícii lucky loserky zdolala domácu Číňanku Jüe Jüan po vyše triapolhodinovej trojsetovej bitke 7:6 (5), 5:7, 6:4. Hrunčáková zahrala celkovo 78 winnerov. V dueli o postup do semifinále nastúpi slovenská dvojka proti ďalšej čínskej hráčke Si-jü Wang.

17:20 - Jozef Kovalík si v osemfinále challengeru v rakúskom Bad Waltersdorfe zgustol na Turkovi Ergim Kirkinovi za rovnú hodinu po výsledku 6:1, 6:2. V ďalšej fáze si slovenský tenista zmeria sily s Talianom Andreom Pellegrinom.

13:29 - Anna Karolína Schmiedlová postúpila na challengeri v Parme do štvrťfinále. Rodáčka z Košíc je v Taliansku nasadená jednotka, v stredu porazila Maďarku Reku-Lucu Janiovú za 83 minút 6:3, 6:2.

12:08 - Magda Linetteová si po siedmich mesiacoch zahrá vo štvrťfinále. Nasadená jednotka a semifinalistka tohtoročného Australian Open zdolala v Guangžou bývalú svetovú dvadsiatku Darju Savilleovú 6:0, 7:6 a jej ďalšou súperkou bude turnajová päťka Rebecca Masárová.

11:14 - Roman Safiullin otvoril svoje ázijské turné víťazstvom 6:4, 6:4 nad trápiacim sa Brandonom Nakashimom v čínskom Chengdu. Nedávny wimbledonský štvrťfinalista sa bude snažiť o svoje druhé tohtoročné štvrťfinále na najvyššej úrovni proti jednotke podujatia Danielovi Evansovi.

Zostrih súboja Safiullin - Nakashima.
Flashscore

07:05 - Ons Džabúrová vstúpila do turnaja WTA 1000 v mexickej Guadalajare hladkým víťazstvom 6:2 nad Američankou Alyciou Parksovou. Najvyššie nasadenú Tunisanku čaká v osemfinále Talianka Martina Trevisanová (h2h 1-0).

Zostrih súboja Džabúrová - Parksová.
Flashscore

06:00 - Maria Sakkariová zdolala v Guadalajare Austrálčanku Storm Hunterovú aj vďaka štyrom premeneným brejkbalom. Celkovo ich má tento rok na okruhu ATP na konte už 158. Viac ich využili iba Swiateková, Kasatkinová, Pegulová, Potapovová a Ostapenková. Grékyňa má zároveň tento rok skvelú bilanciu proti ľavorukým hráčkam (7 výhier, 2 prehry). V tomto smere je z TOP 10 hráčok lepšia len Karolína Muchová.

05:00 - Viktoria Azarenková si víťazstvom nad Dajanou Jastremskou pripísala 190. víťazstvo na podujatiach WTA 1000. Od zavedenia formátu WTA 1000 v roku 2009 má Azarenková najviac triumfov na tomto type turnajov zo všetkých hráčok.