James sa priblížil k Abdulovi-Jabbarovi, trápenie Memphisu pokračuje

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
James sa priblížil k Abdulovi-Jabbarovi, trápenie Memphisu pokračuje
LeBron James je o 26 bodov bližšie k prekonaniu rekordu NBA.
LeBron James je o 26 bodov bližšie k prekonaniu rekordu NBA.Profimedia
Basketbalisti Los Angeles Lakers vyhrali v zámorskej NBA na palubovke Indiany Pacers tesne 112:111. Dvadsaťšesť bodov si pripísal v drese hostí LeBron James (38) a priblížil sa k historickému rekordu v počte bodov v profilige.

Indiana Pacers - Los Angeles Lakers 111:112

James má v doterajšej kariére celkovo na konte 38 325 bodov. Na vyrovnanie historického zápisu Kareema Abdula-Jabbara mu ich chýba iba 63. Jeho tím sa tešil v riadnom hracom čase prvýkrát po troch zápasoch, domáci zaznamenali štvrtú prehru za sebou.

Indiana viedla na začiatku záverečnej štvrtiny o 14 bodov, ale ani to jej nestačilo na triumf. V záverečných minútach to bol zakaždým rozdiel na úrovni jedného koša. O víťazstve Lakers rozhodol Anthony Davis 35 sekúnd pred koncom.

Cleveland Cavaliers - Memphis Grizzlies 128:113

K triumfu Clevelandu Cavaliers nad Memphisom prispel 32 bodmi Darius Garland. Svoj tím priviedol k výhre napriek tomu, že lídra Donovana Mitchella vylúčili rozhodcovia v tretej štvrtine po vzájomnom incidente s Dillonom Brooksom.

Memphis prehral už siedmy z ostatných ôsmich súbojov, čím sa mu výrazne vzdialila prvá pozícia na Západe. Momentálne stráca na vedúci Denver štyri víťazné stretnutia. Cleveland je na na Východe piaty.

Dallas Mavericks - New Orleans Pelicans 111:106

Dallas uspel v súboji s New Orleans, ale dohrával bez zranenej hviezdy Luku Dončiča. Slovinec si v tretej štvrtine zranil členok na pravej nohe, dovtedy stihol nastrieľať 31 bodov - najviac v celom dueli. O päť bodov menej mal najlepší hráč Pelicans Brandon Ingram.

Denver Nuggets - Golden State Warriors 134:117

Chicago Bulls - Charlotte Hornets 114:98

New York Knicks - Miami Heat 106:104

Milwaukee Bucks - Los Angeles Clippers 106:105