Jarry postúpil v Bazileji do 2. kola. Sakkariová favoritkou WTA Finals 2023?

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Jarry postúpil v Bazileji do 2. kola. Sakkariová favoritkou WTA Finals 2023?
Aktualizované
Jarry prekonal prvú prekážku.
Jarry prekonal prvú prekážku.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 25. októbra?

22:02 - Alexander Zverev predĺžil svoju neporaziteľnosť na halovom turnaji ATP 500 vo Viedni na sedem zápasov. V druhom kole si poradil s Britom Cameronom Norriem 6:2, 6:4. 

20:24 - Félix Auger-Aliassime úspešne začal svoj druhý turnaj ako obhajca titulu. Na halovom podujatí ATP 500 v Bazileji odštartoval kanadský tenista víťazstvom 6:3, 6:2 nad domácim Leandrom Riedim.

19:28 - Jannik Sinner zdolal vo Viedni 7:6, 7:5 Bena Sheltona, ktorý v nedeľu oslávil svoj premiérový triumf v Tokiu a pomstil sa tak za dva týždne starú prehru zo Šanghaja. Druhý nasadený Talian sa o štvrťfinále stretne s krajanom Lorenzom Sonegom (h2h 3:0).

Zostrih súboja Shelton - Sinner.
Flashscore

18:16 - Casper Ruud, ktorý sa tento týždeň usiluje o účasť na Turnaji majstrov, zvládol vstup na ATP 500. Nórsky tenista zdolal v Bazileji čerstvého šampióna z Antverp Alexandra Bublika z Kazachstanu 7:6, 6:1 a upravil vzájomnú bilanciu na 6:1.

Zostrih zápasu Bublik - Ruud.
Flashscore

17:20 - Daniil Medvedev začal svoju cestu za obhajobou titulu na halovom turnaji ATP 500 vo Viedni víťazstvom 6:4, 6:2 nad francúzskym tínedžerom Arthurom Filsom. V druhom kole sa v repríze minuloročného semifinále stretne s Bulharom Grigorom Dimitrovom.

Zostrih stretnutia Medvedev - Fils.
Flashscore

17:15 - Jiří Lehečka prerušil na halovom podniku ATP 500 vo Viedni šnúru troch porážok, ale na svoju prvú víťaznú sériu na turnajoch od augustového finále vo Winston-Saleme stále čaká. Najlepší Čech v rebríčku schytal v druhom kole za hodinu a pár minút výprask 3:6, 1:6 od nasadenej osmičky Karena Chačanova.

16:40 - Na WTA Elite Trophy v čínskom Zhuhai sa rozohrala aj už aj Orchideová skupina. Do čela tabuľky sa dostala Qinwen Zhengová, domáca debutantka po takmer troch hodinách zdolala 6:4, 6:7, 6:4 Donnu Vekičovú. Postup do semifinále si môže zaistiť v piatkovom súboji s Jelenou Ostapenkovou.

Zostrih zápasu Zhengová - Vekičová.
Flashscore

16:25Taylor Fritz úspešne začal svoje pôsobenie v bazilejskej hale. Američan, ktorý plní úlohu nasadenej trojky a stále bojuje o Turnaj majstrov, pretlačil v dvoch tajbrejkoch a po dvoch odvrátených setboloch Maxa Purcella. V druhom kole bude čeliť kvalifikantovi Alexanderovi Ševčenkovi.

15:40 - Gaël Monfils získal v nedeľu v Štokholme svoj prvý titul od januára minulého roka a vo Viedni pokračuje vo víťaznej sérii. Finalista z roku 2008 si na úvod poradil s Danielom Altmaierom 6:4, 6:4 a pripísal si šieste víťazstvo v rade. O postup do štvrťfinále si francúzsky veterán zahrá so siedmym nasadeným Francesom Tiafoem.

13:15 - Barbora Krejčíková skvelo rozohrala aj druhé stretnutie skupinovej fázy na WTA Elite Trophy, ale postup do semifinále v čínskom Zhuhai si nezabezpečila. Nasadená jednotka prehrala 5:7, 6:1, 1:6 s Dariou Kasatkinovou, ktorú pred niekoľkými dňami zmietla v Zhengzhou. Jediná česká zástupkyňa na turnaji tak bude potrebovať, aby Magda Linetteová vo štvrtok ruskú tenistku porazila.

Zostrih zápasu Krejčíková - Kasatkinová.
Flashscore

10:48 - Madison Keysová zakončila aj svoj štvrtý kariérny štart na WTA Elite Trophy v čínskom Zhuhai hneď v skupinových bojoch, tentoraz s bilanciou dvoch porážok. Nasadená dvojka nestačila po Beatriz Haddadovej Maiaovej ani na Caroline Garciovú, s úradujúcou šampiónkou Turnaja majsteriek prehrala 3:6, 6:7. Francúzka si to o postup do semifinále rozdá práve s Haddadovou Maiaovou.

Zostrih zápasu Keysová – Garciová.
Flashscore

08:52 - Favoritka WTA Finals 2023? Zrejme Maria Sakkariová, ktorej sa v Mexiku darí naozaj náramne. Grécka tenistka vyhrala práve v stredoamerickej krajine 12 zápasov na hlavnom okruhu, čo sa nepodarilo žiadnej zo siedmich ďalších finalistiek - tie napokon vedia dať dohromady podobných víťazstiev len 11.

07:55 - Čilský tenista Nicolás Jarry sa prebojoval do 2. kola dvojhry na turnaji ATP v Bazileji, keď v pozícii nasadenej sedmičky zdolal Francúza Adriana Mannarina 7:6 (6), 6:7 (2), 6:4. V ďalšej fáze ho čaká lepší z dvojice Humber - Giron.