Klein sa v Španielsku cez osemfinále nedostal, české duo oficiálne na Turnaji majsteriek

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Klein sa v Španielsku cez osemfinále nedostal, české duo oficiálne na Turnaji majsteriek

Aktualizované
Klein prehral v dvoch setoch.
Klein prehral v dvoch setoch.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 4. októbra?

15:44 - Slovák Lukáš Klein sa v španielskom Alicante medzi osem najlepších nepozrie. Nad jeho sily bol nemecký tenista Maximilian Marterer, ktorému podľahol po hodine a 33 minútach 3:6 a 5:7.

15:12 - Barbora Krejčíková s Katarínou Siniakovou sa oficiálne kvalifikovali na Turnaj majsteriek v mexickom Cancúne. České tenistky ovládli Australian Open a prestížny podnik WTA 1000 v Indian Wells, ale od konca marca sa im toľko nedarí a triumfovali už len nedávno v San Diegu. Na prebiehajúcom podujatí v Pekingu nezvládli hneď úvodný zápas.

14:43Jelena Rybakinová prehrávala na WTA 1000 v Pekingu už 2:6, 2:4 s Mirrou Andrejevovou, ale potom prestala robiť chyby a 16-ročnej kométe tohtoročnej sezóny povolila vo zvyšku zápasu už len jeden gem. Po víťazstve 2:6, 6:4, 6:1 si zaistila postup do štvrťfinále, v ktorom narazí na svetovú jedničku Arynu Sabalenkovú alebo Jasmine Paoliniovú. Andrejevová nezvládla ani svoje piatej osemfinále na najvyššom okruhu.

13:52 - Tereza Mihalíková spoločne s Číňankou Sü I-fan suverénne postúpili do štvrťfinále štvorhry na turnaji WTA 1000 v Pekingu. V druhom kole zvíťazili nad domácou dvojicou Sin-jü Ťiang, Chan-jü Kuo a zdolali ju 6:2, 6:2 za 71 minút. V súboji o postup do semifinále narazia na taiwansko-mexické duo Hao-Ching Chan, Giuliana Olmosová.

12:57 - Poľská tenistka Iga Swiateková sa suverénnym spôsobom prebojovala do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v Pekingu. Nasadená dvojka si v osemfinále poradila s krajankou Magdou Linetteovou hladko 6:1, 6:1.

12:00 - Ľudmila Samsonovová po troch hodinách postúpila do štvrťfinále turnaja WTA 1000 v Pekingu. Ruská tenistka prekonala v rozhodujúcom dejstve manko dvoch brejkov a zdolala Martu Kosťukovú 6:4, 6:7, 7:5. Jej štvrťfinálovou súperkou bude grandslamová šampiónka Jelena Ostapenková.

09:53 - Stan Wawrinka prehral tretí turnajový zápas v rade. Trojnásobný grandslamový šampión a bývalá svetová trojka sa na Masters v Šanghaji vrátil po piatich rokoch a rovnako ako pri svojom poslednom štarte vypadol v prvom kole, tentoraz po prehre 4:6, 6:7 s Dušanom Lajovičom.

Zostrih stretnutia Lajovič - Wawrinka.
Flashscore

07:36 - Po výhre nad britským oponentom Coxom sa slovenský tenista Lukáš Klein predstaví v osemfinále turnaja v Alicante. Na španielskom harde vyzve nemeckého protivníka Maximiliana Marterera.

06:48 - Jelena Ostapenková v osemfinále porazila Jessicu Pegulovú 6:4, 6:2 a na turnaji v Pekingu postúpila medzi osem najlepších. Sedemnásta hráčka svetového rebríčka najbližšie vyzve jednu z dvojice Kosťuková - Samsonovová.

Zostrih zápasu Pegulová - Ostapenková.
Flashscore