Koniec Schmiedlovej v druhom kole, Davis Cup v plnom prúde

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Koniec Schmiedlovej v druhom kole, Davis Cup v plnom prúde

Aktualizované
Schmiedlová skončila už v druhom kole.
Schmiedlová skončila už v druhom kole.STZ
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 13. septembra?

23:02 - Českí tenisti zdolali vo Valencii domáci tím 3:0. Tretí bod v záverečnej štvorhre pridali Adam Pavlásek a 18-ročný debutant Jakub Menšík, ktorí po obrate zdolali Alejandra Davidovicha a Marcela Granolleresa 5:7, 7:6, 6:4.

22:37 - Americkí tenisti v Splite odohrali náročný daviscupový zápas proti domácemu tímu. Austin Krajicek a Rajeev Ram zvíťazili vo štvorhre nad Chorvátmi, keď zdolali Ivana Dodiga a Mata Paviča 7:6, 6:7, 6:2.

22:20 - Tretia nasadená Maria Sakkariová nemusela na úvod turnaja WTA 500 v San Diegu hrať ani dva sety. Grécka favoritka hrala s Camilou Osoriovou 6:3 a 2:2, keď jej Kolumbijčanka duel skrečovala.

22:00 - Swiateková vynechá turnaj v Guadalajare. Musím počúvať svoje telo, hovorí.

20:07 - Britskí tenisti úspešne vstúpili do skupinovej fázy finálového turnaja Davisovho pohára. Na domácej pôde v Manchestri vedú nad Austrálčanmi po dvojhrách 2:0. Druhý bod získal Daniel Evans po víťazstve 6:1, 2:6, 6:4 nad Alexom de Minaurom.

20:00 - Darilo sa aj obhajcom titulu Kanaďanom, ktorí napriek absencii Felixa Augera Aliassimea a Denisa Šapovalova zdolali v Bologni Taliansko. O prvý bod sa zaslúžil Alexis Galarneau, ktorý si poradil s Lorenzom Sonegom 7:6 (8), 6:4. Druhý bod pridal Gabriel Diallo po triumfe 7:5, 6:4 nad Lorenzom Musettim. 

19:45 - Českí tenisti vstúpili do základnej skupiny finálového turnaja Davisovho pohára víťazstvom nad domácim Španielskom. O víťazstve vo Valencii rozhodli už dvojhry, v ktorých Tomáš Macháč zdolal Bernabéua Zapatu a Jiří Lehečka potom v súboji tímových jednotiek zdolal Alejandra Davidovicha 7:6, 7:5.

18:45 - Jozef Kovalík sa neprebojoval do štvrťfinále dvojhry na challengeri 125 v poľskom Štetíne. V druhom zápase nestačil na druhého nasadeného Pedra Cachína z Argentíny (79. ATP) a podľahol mu 0:6, 3:6 za necelú hodinu. Tridsaťročný Bratislavčan tak v Štetíne nezopakuje úspech spred štyroch rokov, keď sa tešil zo zisku titulu.

17:31 - Jack Draper zdolal na domácej pôde v Manchestri Thanasiho Kokkinakisa 6:7, 6:3, 7:6 a poslal Britov do vedenia 1:0 v úvodnom zápase finálového turnaja Davisovho pohára.

16:50 - Tomáš Macháč ani raz nezaváhal pri vlastnom podaní v úvodnej dvojhre zápasu medzi Českom a Španielskom v základnej skupine Davisovho pohára, keď vo Valencii zdolal domáceho Bernabéua Zapatu 6:4, 6:4. Jiří Lehečka môže zabezpečiť víťazstvo v súboji tímových jednotiek s Alejandrom Davidovichom. V prípade remízy 1:1 by rozhodovala štvorhra, do ktorej sú momentálne prihlásení Lehečka a Adam Pavlásek.

16:20 - Anna Karolína Schmiedlová sa neprebojovala do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA 125 v slovinskej Ľubľane. Najvyššie nasadená hráčka nestačila v druhom kole na Poľku Katarzynu Kawovú a podľahla jej 5:7, 2:6 za 95 minút. Zverenka trénera Ladislava Simona a kondičného Ladislava Olasza dala súperke jedenásť brejkbalových možností, tá z nich päť dokázala využiť a zápas doviesť do víťazného konca.

09:14 - Aryna Sabalenková je ôsmou tenistkou, ktorá sa počas kariéry stala svetovou jednotkou v dvojhre aj štvorhre.

08:28 - Svetová dvadsiatka Beatriz Haddadová Maiaová pokorila 6:3, 5:7, 6:2 Kanaďanku Leylah Fernandezovú, hoci v druhom dejstve neudržala náskok 4:2 a nevyužila mečbal. O prvú víťaznú minisériu od Wimbledonu, na ktorom pre bolesti chrbta vzdala osemfinále, si brazílska tenistka v San Diegu zahrá s Ukrajinkou Martou Kosťukovou.

08:15 - Štvrťfinalistka US Open Jelena Ostapenková v San Diegu zdolala v súboji hráčok druhej svetovej desiatky po divokom priebehu a takmer troch hodinách boja Jekaterinu Alexandrovovú. Lotyšská tenistka zvíťazila 7:6, 6:7, 7:5, hoci v druhom sete neudržala vedenie 4:0, nepremenila mečbal a v treťom prehrávala 2:5. Víťazka Roland Garros upravila vzájomnú bilanciu upravila na 3:5 a môže sa chystať na dúboj s domácou Daniellou Collinsovou.

Zostrih zápasu Alexandrovová – Ostapenková
Flashscore

07:55 - Sofia Keninová na domácej pôde v San Diegu vyhrala dvakrát 6:4 nad svetovou osemnástkou Veronikou Kudermetovovou, oplatila jej prehru z februárového turnaja v Dauhe a pripísala si štvrtý tohtoročný skalp hráčky TOP 20. O štvrťfinále si bývalá víťazka Australian Open zahrá s krajankou Volynetsovou.

Zostrih zápasu Keninová – Kudermetovová
Flashscore

07:48 - Dvadsaťjedenročná Ukrajinka Marta Kosťuková na úvod podniku WTA 500 v San Diegu porazila 6:2, 7:6 Poľku Magdu Linetteovú a prerušila šnúru štyroch porážok.

Zostrih zápasu Kosťuková – Linetteová
Flashscore

06:52 - Antukový turnaj absolvuje okrem Schmiedlovej aj Jozef Kovalík. V poľskom Štetíne si v úvode podujatia poradil s Talianom Pellegrinom. Medzi šestnástimi najlepšími ho čaká argentínsky oponent Pedro Cachín, zápas by sa mal začať o 14:00.

06:44 - Po výhre nad reprezentantkou Uzbekistanu Abduraimovovou vyzve Anna Karolína Schmiedlová poľskú tenistku. Katarzyna Kawaová bude čeliť Slovenke v rámci osemfinále antukového challengeru v Ľubľane, štart ich duelu bol naplánovaný na 12:30.

06:20 - Aryna Sabalenková na grandslamových turnajoch v kalendárnom období 2023 zaknihovala 144 es, čo je viac ako ktorákoľvek iná tenistka na okruhu. Napríklad víťazka US Open Cori Gauffová vyčarovala tento rok na podujatiach veľkej štvorky "len" 60 perfektných podaní.