Tennis Tracker: Schmiedlová neudržala vedenie, Kovalík si v Hamburgu nezahrá

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Schmiedlová neudržala vedenie, Kovalík si v Hamburgu nezahrá

Aktualizované
Schmiedlová vyhrávala 1:0 na sety, napriek tomu vypadla v Hamburgu v 1. kole.
Schmiedlová vyhrávala 1:0 na sety, napriek tomu vypadla v Hamburgu v 1. kole.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 23. júla?

22:55 - Qinwen Čengová vyhrala svoj prvý turnaj WTA na druhý pokus. Talentovaná Číňanka, ktorá vlani v septembri neuspela na betóne v japonskom Tokiu, zdolala na antuke v talianskom Palerme domácu nádej Jasmine Paoliniovú 6:4, 1:6, 6:1. Na tomto sicílskom podujatí ako prvá premenila voľnú kartu od organizátorov na titul.

Zostrih zápasu Paolinová - Čengová
Flashscore

22:05 - Adrian Mannarino vo finále v Newporte zdolal domácu senzáciu Alexa Michelsena 6:2, 6:4, čím si vylepšil svoju konečnú bilanciu na najvyššom okruhu na tri víťazstvá a desať prehier. Získal svoj tretí titul. Francúzsky veterán sa po svojom druhom triumfe na najrýchlejšom povrchu v kariére vráti do prvej tridsiatky rebríčka.

Zostrih zápasu Michelsen - Mannarino
Flashscore

20:00 - Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová vypadla na antukovom turnaji WTA v Hamburgu už v prvom kole. V ňom nestačila na Pannu Udvardyovú z Maďarska, ktorej podľahla v troch setoch 6:3, 3:6 a 1:6.

Zostrih zápasu Schmiedlová - Udvardyová
Flashscore

19:30 - Chorvátski tenisti sú víťazmi tohtoročného Hopmanovho pohára. V exhibičnej súťaži miešaných dvojíc, ktorá sa do kalendára vrátila po štyroch rokoch a netradične sa konala až teraz v júli a na antuke vo francúzskom Nice, zdolali vďaka bodom Donny Vekičovej a Borny Čoriča švajčiarsky výber už vo dvojhrách. Chorvátsko v minulosti triumfovalo len v roku 1996.

19:15 - Maria Timofejevová prehrala vo finále kvalifikácie na turnaji WTA 250 v Budapešti, ale využila svoju druhú šancu. Tínedžerka získala titul pri svojom prvom štarte v hlavných súťažiach na vrcholnom turné, keď vo finále zdolala Katerynu Baindlovú 6:3, 3:6, 6:0. Cori Gauffovej sa naposledy podarilo triumfovať na tejto úrovni z pozície lucky losera v roku 2019. Ruska sa môže tešiť z raketového vzostupu v rebríčku, keď sa posunula o viac ako 100 miest.

Zostrih zápasu Timofejevová - Baindlová
Flashscore

16:30 - Slovenskú tenistku Rebeccu Šramkovú čaká finále kvalifikácie na podujatie WTA 250 Varšava. V semifinále si 26-tenistka poradila v troch setoch za dve a pol hodiny 4:6, 6:2, 6:4 s Britkou Naikithou Bainsovou. Pred bránami hlavnej fázy turnaja ju čaká Austrálčanka Maddison Inglisová.

16:15 - Turnaj v Gstaade má predsa len domáceho víťaza. Súťaž štvorhry ovládli 20-ročný Dominic Stricker a 38-ročný Stan Wawrinka. Švajčiarska dvojica vo finále zdolala najvyššie nasadený pár Marcela Demolinera a Matveyho Middelkoopa 7:6, 6:2. Trojnásobný grandslamový šampión triumfoval vo štvorhre tretíkrát, zlato získal s Rogerom Federerom na olympijských hrách v Pekingu 2008 a pred 10 rokmi s Francúzom Benoitom Pairem v Chennai.

15:45 - Andrej Rubľov ovládol podujatie ATP 250 vo švédskom Bastade a získal svoju 14. trofej v kariére. Druhú v aktuálnej sezóne. Vo svojom piatom tohtoročnom finále a v súboji hráčov z TOP 10 zdolal minuloročného šampióna Caspera Ruuda 7:6, 6:0. Bilanciu vzájomných duelov vylepšil na 5-2 a prerušil sériu dvoch prehier s Nórom.

Zostrih zápasu Ruud - Rubľov
Flashscore

14:50 - Slovenská tenistka Nina Vargová získala striebornú medailu vo dvojhre na majstrovstvách Európy hráčok do 18 rokov vo švajčiarskom meste Klosters. Ako nasadená jednotka nestačila vo finále na Španielku Arianu Geerlingsovú Martinezovú a podľahla jej 1:6, 2:6. V semifinále predtým zdolala ďalšiu španielsku reprezentantku Martu Sorianovú Santiagovú 7:5, 6:3.

14:40 - "Na začiatku zápasu som bol trochu nervózny, robil som chyby. Prvýkrát som hral na turnaji proti ľavákovi, čo je vždy iné. Ale zostal som v tom, snažil som sa byť pozitívny, agresívnejší a chodiť na sieť. Samozrejme, je náročné udržať si úroveň vo všetkých zápasoch. Ani neviem, čo povedať. Je náročné hrať tenis, ale som veľmi šťastný," uviedol na kurte po triumfe v Gstaade Cachín.

Pozápasový rozhovor s Cachínom
Flashscore

14:25 - Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová sa v nedeľu predstaví v 1. kole turnaja WTA v Hamburgu. Na úvod ju čaká 87. hráčka sveta, Maďarka Panna Udvardyová. Súboj je na programe od 16:45.

14:15 - Pedro Cachín sa na antukovom turnaji ATP 250 vo švajčiarskom Gstaade dostal prvýkrát na najvyššom okruhu do semifinále a napokon si došiel až pre titul. Argentínsky antukový špecialista vo svojom prvom finále zdolal bývalého šampióna Alberta Ramosa 3:6, 6:0, 7:5 a získal najcennejší titul. V pondelňajšom vydaní rebríčka sa po prvý raz objaví v prvej päťdesiatke.

Zostrih zápasu Cachín - Ramos
Flashscore

10:10 - Egyptská tenistka Majar Šarifová prehrala v semifinále v Palerme trojhodinovú bitku s Qinwen Čengovou 4:6, 6:4, 1:6. Číňanka sa vo finále stretne s Taliankou Jasminou Paoliniovou.

Zostrih zápasu Šarifová - Čengová
Flashscore

06:20 - Slovák Jozef Kovalík si môže vybojovať postup do hlavnej fázy turnaja ATP 500 v Hamburgu. Vo finále kvalifikácie sa postaví Švédovi Eliasovi Ymerovi od 12:00.

06:10 - Alex Michelsen vyhral svoj štvrtý zápas pri svojej druhej účasti na turnaji ATP. Osemnásťročný Američan na domácej pôde v Newporte zdolal štvornásobného šampióna Johna Isnera 7:6, 6:4. Natiahol svoju neporaziteľnosť vrátane challengerov na deväť zápasov a dostal sa do finále. V ňom vyzve ďalšieho veterána - tridsaťpäťročného Francúza Adriana Mannarina.

06:00 - V nedeľu sú na programe finálové boje vo švédskom Bastade, švajčiarskom Gstaade, americkom Newporte (všetko muži), ale aj v maďarskej Budapešti a talianskom Palerme. Ako bonus tu máme finále Hopman Cupu medzi Švajčiarskom a Chorvátskom. Najväčším súbojom dňa bude aj tak stret Ruuda a Rubľova.