Tennis Tracker: Ruud si zahrá v Bastade finále proti Rubľovovi, Kovalík víťazne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Ruud si zahrá v Bastade finále proti Rubľovovi, Kovalík víťazne

Aktualizované
Ruud zabojuje v Bastade o 11. titul. V ceste mu stojí Rubľov.
Ruud zabojuje v Bastade o 11. titul. V ceste mu stojí Rubľov.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 22. júla?

22:15 - Španielska tenistka Sara Sorribesová-Tormová zdolala v semifinále na turnaji v talianskom Palerme domácu Paoliniovú 7:6, 6:0 a v nedeľu si zahrá o titul.

Zostrih zápasu Paoliniová - Sorribesová-Tormová
Flashscore

21:40 - "Nečakal som, že vyhrám. Keď sme spolu hrali naposledy, hral oveľa lepšie ako ja. Aj keď sme spolu trénovali, vždy mal navrch. Snažil som sa mu to však znepríjemniť a možno som mal dnes šťastie," povedal Mannarino v pozápasovom rozhovore.

Pozápasový rozhovor s Mannarinom
Flashscore

21:35 - Adrian Mannarino si zahrá vo finále turnaja v Newporte po tom, čo v semifinále zdolal krajana Uga Humberta 6:4, 6:3. O titul bude bojovať s Isnerom alebo Michelsenom.

Zostrih zápasu Mannarino - Humberto
Flashscore

20:10 - Carlos Alcaraz zdolal svojho druhého súpera na Hopmanovom pohári v Nice v super tajbrejku. Bornu Čoriča porazil 6:3, 6:7, 10:5 a vyrovnal vzájomnú bilanciu Španielov a Chorvátov na 1:1. O finalistovi sa rozhodne v záverečnom mixe.

18:45 - Slovenský tenista Jozef Kovalík zvládol prvú prekážku v kvalifikácii na hlavnú fázu turnaja ATP 500 v Hamburgu. Rusa Pavla Kotovova zdolal v troch setoch 6:3, 5:7, 6:4. Vo "finále" sa stretne so Švédom Eliasom Ymerom.

Slovák Jozef Kovalík skúsi šťastie v Hamburgu, kde bude súčasťou kvalifikácie pred hlavnou fázou súťaže ATP 500. Na postup do nej potrebuje vyhrať dva zápasy - ako prvému bude čeliť Rusovi Pavlovi Kotovovi.

18:25 - "Myslím, že dnes boli podmienky pre hru naozaj ťažké. Bolo veterno či zamračené a zrazu slnko. Ale ku koncu druhej sady sa nám podarilo hrať na dobrej úrovni," uviedol na kurte víťaz Rubľov.

Pozápasový rozhovor s Rubľovom
Flashscore

18:10 - Andrej Rubľov na antukovom turnaji ATP 250 v Bastade po takmer trojhodinovom boji zdolal minuloročného šampióna Francisca Cerúndola z Argentíny 7:6, 6:7, 6:3 a štvrtýkrát v sezóne postúpil do finále. V ňom vyzve vlaňajšieho víťaza Caspera Ruuda (h2h 5-2).

Zostrih zápasu Rubľov - Cerúndolo
Flashscore

17:30 - Donna Vekičová na Hopmanovom pohári v Nice zmietla Rebeccu Masárovú 6:2, 6:1 a Chorvátsko delí od postupu do finále jediné víťazstvo. Borna Čorič môže rozhodnúť proti svetovej jednotke Carlosovi Alcarazovi.

16:50 - Maria Timofejevová (19), 193. hráčka sveta, pokračuje ako lucky loser vo svojom úspešnom debute na turnaji WTA na antuke v Budapešti, kde v kvalifikácii prehrala s Annou Siskovou. Po víťazstve 7:6, 3:6, 6:3 nad Argentínčankou Naďou Podoroskou postúpila už do finále, v ktorom sa stretne buď s Američankou Liuovou alebo Ukrajinkou Baindlovou.

15:05 - Casper Ruud z Nórska zdolal na antuke vo švédskom Bastade Taliana Lorenza Musettiho 6:3, 7:5. Vyhral tri zápasy za sebou bez straty setu a prvýkrát v sezóne postúpil do finále. Minuloročný šampión si o svoj 11. titul zahrá proti Andrejovi Rubľovovi alebo jeho minuloročnému premožiteľovi Franciscovi Cerúndolovi.

Zostrih zápasu Ruud - Musetti
Flashscore

14:45 - Pedro Cachín v prvom semifinále na antuke v Gstaade zdolal srbského mladíka Hamada Medjedoviča 6:3, 6:1 a postúpil do svojho najväčšieho finále na okruhu ATP. Dvadsaťosemročný Argentínčan sa o titul stretne s bývalým šampiónom Albertom Ramosom zo Španielska.

12:45 - Šampión z roku 2019 Albert Ramos pokračuje vo svojich najlepších tohtoročných výkonoch na antuke v Gstaade. V semifinále zdolal Miomira Kecmanoviča 6:2, 6:3 a prvýkrát od februára minulého roka postúpil do finále. O svoj piaty titul si 35-ročný Španiel, ktorý môže prvýkrát získať druhú trofej z jedného turnaja, zahrá s ďalším Srbom Medjedovičom alebo Argentínčanom Cachínom.

09:20 - Čínska tenistka Čengová potvrdila úlohu papierovej favoritky a na turnaji v talianskom Palerme zdolala Američanku Navarrovú hladko 6:4, 6:2.

Zostrih zápasu Čengová - Navarrová
Flashscore

08:30 - Slovák Jozef Kovalík skúsi šťastie v Hamburgu, kde bude súčasťou kvalifikácie pred hlavnou fázou súťaže ATP 500. Na postup do nej potrebuje vyhrať dva zápasy - ako prvému bude čeliť Rusovi Pavlovi Kotovovi.

07:00 - Tenistov a tenistky čakajú semifinálové súboje na viacerých turnajoch. Vo švédskom Bastade sa, napríklad, Casper Ruud stretne s Lorenzom Musettim, Zápasy odohrajú aj muži vo švajčiarskom Gstaade, americkom Newporte, ale i ženy v maďarskej Budapešti a talianskom Palerme.

00:15 - Takmer trojhodinú štvrťfinálovú bitku zvládol, prekvapivo, 126. hráč sveta John Isner. V Newporte vyradil po setoch 4:6, 6:3, 7:6(4) turnajovú jednotku, krajana Tommyho Paula. V semifinále vyzve 18-ročného Michelsena.

Zostrih zápasu Paul - Isner.
Flashscore

00:05 - Daria Kasatkinová končí na turnaji WTA 250 v Palerme rovnako ako pri svojej jedinej predchádzajúcej účasti v roku 2020 po trojsetovej prehre s domácou hráčkou Jasminou Paoliniovou. Talianska tenistka zdolala svetovú jedenástku a nasadenú jednotku vo štvrťfinálovom dueli 6:4, 4:6, 6:3. Zápas ukončila ziskom piatich gemov v rade a ujala sa vedenia 3-2 vo vzájomnej bilancii. O svoje tretie finále a prvé na antuke si zahrá proti Španielke Sorribesovej.

Zostrih zápasu Kasatkinová - Paoliniová.
Flashscore