Tennis Tracker: Prekvapenie na Hopman Cupe, Runeho a Dánov zaskočili Švajčiari

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Prekvapenie na Hopman Cupe, Runeho a Dánov zaskočili Švajčiari
Aktualizované
Holger Rune s prehrou na Hopmanovom pohári
Holger Rune s prehrou na Hopmanovom poháriReuters
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 20. júla?

22:15 - Talianska tenistka Jasmine Paoliniová postúpila do štvrťfinále na turnaji WTA v Palerme. Piata nasadená hráčka zdolala v 2. kole Ukrajinku Dajanu Jastremskú v troch setoch 2:6, 6:4 a 6:2. Najvyššie nasadená Daria Kasatkinová zdolala v ruskom súboji Tatianu Prozorovovú hladko 6:3, 6:1.

19:34 - Stan Wawrinka skončil na domácej antuke v Gstaade, kde sa predstavil po 10 rokoch, už v druhom kole. Švajčiarsky finalista z roku 2005 podľahol španielskemu antukárovi Jaumemu Munarovi 6:7, 1:6.

18:31 - Druhý nasadený Andrej Rubľov vstúpil do antukového turnaja ATP 250 v Bastade výhrou 6:3, 7:6 nad krajanom Pavlom Kotovom. O obhájení minuloročného semifinále si zahrá s Nemcom Zverevom (h2h 1:5).

17:01 – Zatiaľ čo v prvom kole proti Alexovi Molčanovi musel ísť Alexander Zverev do troch setov, v druhom stratil jediný gejm. Nemecký favorit na antuke v Bastade zmietol 6:1, 6:0 Brazílčana Thiaga Monteira a postúpil do štvrťfinále.

Zostrih zápasu Zverev - Monteiro.
Flashscore

15:55 - Casper Ruud si na holandskej antuke turnaja v Bastade poradil s Alexandrom Ševčenkom 6:2 a 6:4. Vo štvrťfinále ho čaká Rakúšan Ofner.

Zostrih zápasu Ruud - Ševčenko
Flashscore

15:26 - Maďarská tenistka Anna Bondárová nestačila na domácom turnaji v Budapešti na Rusku Elinu Avanesjanovú a v druhom sete dokonca dostala kanára.

Zostrih zápasu Bodnarová - Avenasjanová
Flashscore

14:51 - Albert Ramos porazil na antuke vo švajčiarskom Gstaade druhého Taliana. Po Fogninim zdolal aj tretieho nasadeného Lorenza Sonega 6:3, 3:6, 6:4 a vzájomnú bilanciu upravil na 3:0. O druhé tohtoročné semifinále si španielsky šampión z roku 2019 zahrá s Peruáncom Varillasom (h2h 3:1).

13:57 - Rakúsky tenista Sebastian Ofner postúpil do štvrťfinále antukového turnaja ATP vo švédskom Bastade. V 2. kole zdolal Bernabea Zapatu Mirallesa zo Španielska 4:6, 6:4, 6:4.

12:12 - Anna Sisková pri svojom debute na okruhu WTA končí v druhom kole. Česká kvalifikantka nestačila na antuke v Budapešti na najvyššie nasadenú Argentínčanku Naďu Podoroskú, s bývalou semifinalistkou French Open prehrala po jednoznačnom druhom sete 3:6, 0:6.

Zostrih zápasu Podoroska - Sisková
Flashscore

08:19 - Američan John Isner zdolal na domácej tráve v Newporte najvyššie nasadeného Francúza Corentina Mouteta 6:3, 6:4, nadviazal na prvé víťazstvo po piatich mesiacoch a postúpil do štvrťfinále. V ňom sa štvornásobný šampión stretne s krajanom Tommym Paulom.

08:10 - Leo Borg, syn bývalej svetovej jednotky a víťaza jedenástich grandslamov Bjorna Borga, na domácej antuke v Bastade nenadviazal na svoje prvé víťazstvo v rámci okruhu ATP. Švédsky mladík prehral v druhom kole s vlaňajšou dvojkou Federicom Coriom 4:6, 2:6 vo večernom zápase prerušovanom dažďom. Vo štvrťfinále sa Argentínčan stretne s krajanom a obhajcom titulu Franciscom Cerundolom.

07:55 - Francúzsky tenista Adrian Mannarino sa prebojoval do štvrťfinále na turnaji ATP v Newporte. Druhý nasadený hráč zdolal v stredajšom osemfinále Austrálčana Rinkyho Hijikatu 6:3, 6:4.

06:00 - Qinwen Zhengová v stredu večer zvládla svoj súboj na turnaji v talianskom Palerme a po troch setoch vyradila Francúzku Diane Parryovú 7:5, 3:6, 6:3.

Zostrih zápasu Zhengová - Parryová
Flashscore

00:05 - Tenisti Švajčiarska aj bez zdravotne indisponovanej Belindy Benčičovej oslavujú na Hopmanovom pohári v Nice nečakané víťazstvo nad Dánmi. Céline Naefová a Luca Riedi dokonali obrat vo štvorhre, keď zdolali pár Clara Tausonová a Holger Rune po setoch 6:3, 7:5.