Tennis Tracker: Schmiedlová do štvrťfinále v Budapešti, Kovalík vo Švédsku vypadol

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Schmiedlová do štvrťfinále v Budapešti, Kovalík vo Švédsku vypadol
Aktualizované
Schmiedlová postúpila medzi osem najlepších.
Schmiedlová postúpila medzi osem najlepších.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 19. júla?

22:05 - Španielska tenistka Sara Sorribesová Tormová postúpila do štvrťfinále na turnaji WTA v Palerme. V 2. kole zdolala domácu Nuriu Brancacciovú 6:3 a 6:2.

19:53 - Duel na sicílskej antuke v Palerme medzi Clarou Burelovou a Cristinou Bucsaovou zvládla lepšie prvá menovaná. Francúzka sa so svojou súperkou nepárala a po hodine a 10 minútach vyhrala 6:2 a 6:4.

19:34 - Nemecký tenista Alexander Zverev opäť čelí obvineniam z ublíženia na zdraví od jednej zo svojich bývalých partneriek. Podľa agentúry SID podala prokuratúra v Berlíne 7. júla žiadosť o vydanie trestného rozkazu a súd by mal teraz rozhodnúť, či sú dôkazy dostatočné na uloženie trestu.

18:11 - Lorenzo Musetti na tretíkrát zvládol vstup do antukového turnaja ATP v Bastade. Tretí nasadený Talian to ani tento rok nemal ľahké, keď svojho o rok staršieho krajana Mattea Arnaldiho zdolal 6:3, 4:6, 7:6. Vo štvrťfinále ho čaká rakúsky kvalifikant Filip Mišolič.

Zostrih zápasu Musetti - Arnaldi.
Flashscore

16:40 - Dominic Thiem na antukovom podujatí ATP 250 v Gstaade po dvoch mesiacoch opäť prehral s Hamadom Medjedovičom. Rakúsky šampión z roku 2015 prehral so srbským mladíkom 5:7, 6:2, 3:6 a nedokázal mu odplatiť májovú semifinálovú prehru z Mauthausenu.

16:33 - Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová si zaistila postup do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v Budapešti. Ôsma nasadená hráčka zdolala v stredajšom 2. kole Nemku Tamaru Korpatschovú v troch setoch 4:6, 6:2 a 6:3. 

Zostrih zápasu Schmiedlová - Korpatschová
Flashscore

15:32 - Francisco Cerúndolo je vo štvrťfinále antukového turnaja v Bastade. Argentínsky tenista zdolal 19-ročného Francúza Lucu van Asscheho 6:2 a 6:3 za hodinu a 22 minút.

Zostrih zápasu Cerúndolo - Van Assche
Flashscore

13:42 - Jozef Kovalík si štvrťfinále antukového turnaja ATP vo švédskom Bastade nezahrá. Slovák v stredajšom zápase prehral s Rakúšanom Filipom Misoličom v troch setoch 6:4, 6:7 (6) a 4:6. V ďalšom stretnutí čaká víťaza úspešnejší z talianskeho duelu medzi tretím nasadeným Lorenzom Musettim a Matteom Arnaldim.

8:00 - Vo francúzskom Nice sa dnes začína Hopmanov pohár. Exhibičná súťaž miešaných družstiev, ktorá je obnovená po štyroch rokoch, prišla o jednu zo svojich hviezd. Švajčiari sa budú musieť zaobísť bez víťazky z rokov 2018 a 2019 Belindy Benčičovej, ktorá sa pre menšie problémy s pravou rukou odhlásila aj z najbližšieho domáceho antukového podujatia WTA 250 v Lausanne. Spolu s Leandrom Riedim si preto zahrá 18-ročná Céline Naefová.

6:36 - Jozef Kovalík si na úvod podujatia vo švédskom Bastade pripísal cenný skalp v podobe zdolania Alejandra Davidovicha Fokinu. Teraz ho čaká duel s Rakúšanom Filipom Misoličom.

6:28Anna Karolína Schmiedlová si po postupe cez Rusku Kudermetovovú zahrá osemfinále turnaja v Budapešti. Ďalšou prekážkou slovenskej tenistky bude Tamara Korpatschová z Nemecka.

6:10 - Bývalý piaty hráč sveta Kevin Anderson vo veku 37 rokov obnovil kariéru a vrátil sa víťazstvom na trávu v Newporte, kde pred rokom slávil svojich posledných 7 titulov. Skúsený Juhoafričan vo svojom prvom zápase po 14 mesiacoch zdolal Kanaďana Gabriela Dialla hladko 6:3, 6:2.